2777
2789

سلام 

من با خانواده شوهرم تو یه خونه زندگی میکنم، اونا طبقه بالا و ما زیرزمین و یه خواهر شوهر دارم که سر خونه زندگی خودشه .

پنج شنبه شب از بیرون رسیدیم خونه ، شوهرم گفت بریم بالا یه سر بزنیم ، عادت دارن زود بخواین ولی همه لامپاشون روشن بود . وارد شدیم دیدیم بار و بندیل بستن و دارن میرن شمال ، با دختر و دامادشون .

ما هیچ وقت آویزونشون نشدیم برا جایی رفتن ولی خیلی حرصم گرفت ، کل هفته هرروز همو دیدیم ولی یه کلمه نگفته بودن، حتی شوهرمو فرستاده بودن ماشینشونو از تعمیرگاه بیاره ولی نگفته بودن ماشینو دادیم سرویس کنن که بریم سفر 

واقعا نمی‌دونم من زیادی حساسم و بهم برخورده یا شماهام بودین ناراحت میشدین؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما حساس نیستی

درست بود به شما هم میگفتن که نگفتن

شما هم حد رو رعایت کنین متقابلا!

در صورت ریپلای و مخالفت با نظر بنده در موارد درمانی، به اظهار فضل شما پاسخی نمیدهم. آن کس که نداند و نداند که ندانددر جهل مرکب ابدالدهر بماند

شما حساسی

یعنی اگه ما پنج شنبه نمی‌رفتیم خونشون خودشونم نمیگفتن بازم جای ناراحتی نداشت؟

همیشه جمعه ها ناهار خونه مادرشوهرمیم، مثلاً ما جمعه می‌رفتیم خونشون می‌دیدیم نیستن اون موقع می‌فهمیدم با دخترشون رفتن شمال

یعنی اگه ما پنج شنبه نمی‌رفتیم خونشون خودشونم نمیگفتن بازم جای ناراحتی نداشت؟همیشه جمعه ها ناهار خون ...

والا  ن راستش من بودم ناراحت نمی‌شدم دلیلی نداره هرکار می‌خوان کنن اطلاع رسانی کنن ک 

من باشم میگم بهتر جایی بخوام برم لازم نیس بهشون بگم چون پنهکاریو دوس دارن

ولی من شوهرم اخلاقش اینجوری نیست ، اونا هر رفتاری میکنن میگه تو شعور خودتو نشون بده مثل اونا نباش

به نظرم به مرز و حدود خانواده شوهرت احترام بزار. اتفاقن برای خودت بهتر شد شما هم  هر کار یا تصمیمی کرفتین بهشون نگین. مرز بندی و حدود و احترام به خصوصیات هم جز. خوب پیش رفتن رابطه هست 

یعنی اگه ما پنج شنبه نمی‌رفتیم خونشون خودشونم نمیگفتن بازم جای ناراحتی نداشت؟همیشه جمعه ها ناهار خون ...

ناراحت میشدم کلی غر نمیزدم به همسرم چون قطعا اون هم ناراحت شده

سر وقتش میگفتم ماجرا شمال رو یادنه ماهم مثل اونا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)