2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الين عاليه موندكاريشم بالاس من ٤-٥ سال فقط اين ادكلنو ميزدم ولي الان جون زياد شده عوض كردم عطرمو قيمتشم فكنم ٢٨٠-٣٠٠ باشه الان 

مـا بچّـه بــودیــم ني ني سايت نبود که ....   اینجـاهـا ه مش بیـابـون بود    
من الين عاليه موندكاريشم بالاس من ٤-٥ سال فقط اين ادكلنو ميزدم ولي الان جون زياد شده عوض كردم عطرمو ...

مرسی از اطلاعتت عزیزم

عطر دیگه ای میشناسی که بوش تو همین مایه ها باشه از نظر خودت؟ 

الین موندگاریش خوبه من یه بار کادو دادن بهم ،ولی بوش خیلی زیاد نیست؟خیلی ها باهاش سردرد میشن

کلا همه پسند نیست بوش من خیلی خوشم نمیاد

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

هیچ عطری ، بوی خاص الین رو نداره. 

ولی یه عطر عرب هست به اسم ساکریفایس که عصاره الین توش هست یکم بوشو میده. بنفش هم هست مربع فرم. قیمتش هم حول و حوش 50تومن باید باشه. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

الین موندگاریش عالیه. رد بوش محشره. ولی عطریه که من 6.7 سال پیش میزدم دوسه سال رنگهای بنفش و نارنجیش رو میزدم. جفتش عالی بود.

البته بستگی داره عطر شما پرفیوم باشه یا تویلت. که اختلاف قیمت هم دارن ماندگاریشون هم بنا به همین دسته بندی کمتر و بیشتره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀