2777
2789

دخترم دو ماهش تموم شده تازه رفته توو۳ خیلی بچه آرومی بود الان یک هفته اس انقدر گریه میکنه  دیگه داغون شدم رفلاکسم داره منتها دارو میخوره شیر خودم و میخوره قبلا دل درد میگرفت رو شکم مینداختیم سریع ساکت میشد الان نه به سختی آروم میشه کولیک میشه تو این سن شروع شه تروخدا تجربه دارید بگید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببین مریض نباشه،مثلا یبوست یا بینیش کیپ باشه یا بدنش ریخته باشه بیرون و سرخ باشه

اگه مریض نیست ببین با استامینوفن فرقی میکنه یانه،اگه بهتر بشه یعنی جاییش درد میکنه ببرش دکتر

کولیک فکر نمیکنم باشه چون این موقع تموم میشه اکثرا

یکم دست رو لثه هاش بکش شاید داره سفت میشه برای دندون(پسر من حدود ۳ ماه تا ۴ ماه برای دندون اذیت میکرد بعدش خوب شد)

ببین مریض نباشه،مثلا یبوست یا بینیش کیپ باشه یا بدنش ریخته باشه بیرون و سرخ باشهاگه مریض نیست ببین ب ...

آخه تازه ده روزه رفته تو ۳ ماه کامل نشده انقدر زود میشه؟؟

آخه تازه ده روزه رفته تو ۳ ماه کامل نشده انقدر زود میشه؟؟

دندون در نمیاره الان،قدیمیها میگن ساوات میبنده،یعنی جاش سفت میشه. اگه یکم اسهال داره یا بالا آوردنش بدتر شده هم ممکنه برای همین باشه

یکم استامینوفن بهش بده اول ببین بهتر میشه یانه،دندون هم با استامینوفن بهتر میشه

از ننو استفاده کنقطره دایمیتکوناگه به خودش میپیچه و زور میزنه ورزش های شکمی براش انجام بده

دایمیتکون میدم گهواره دارم ولی بی فایده اس وقتی به گریه میافته  بدجور گریه میکنه یه ربعی