2777
2789
عنوان

مهاجرت

95 بازدید | 18 پست

برای مهاجرت کدوم کشور خوبه بنظرتون؟!

من خودم میخوام دوباره کنکور بدم 

همسرمم حقوق میخونه و سال دیگه سال آخرشه 

ترجیحا از طریق تحصیل میخوایم بریم  

بجز ترکیه کدوم کشورا خوبن واسه مهاجرت؟!

هزینه هاشون چجوریه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کشوری خوبی ها و بدی های خودش رو داره بستگی داره شما به کجا علاقه مند باشیتحصیلی میتونید فول فاند ...

فول فاند چیه؟

نمیدونم کدوم کشور خوبه حقیقتا 

من خودم انگلیس دوس دارم ولی همسرم دوست نداره 

از طرفی هم من میخوام کنکور تجربی بدم همسرمم ک حقوق میخونه نمیدونم کدوم کشورمیتونه واسه جفت مون خوب باشه 

هر جا خوبی و بدی داره دیگه اگه عاشق یک کشور باشی میری و میسازی

بنظرم کانادا

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

ترکیه که اصلا خوب نیست 

یه تاپیک صبح زدن در مورد مهاجرت خیلیامون تجربه هامون از مهاجرت رو گفتیم خیلی در مورد کشورا صحبت شده بود سرچ کن اونو بخون خوب بود ‌.

حالا بستگی داره شما کدوم کشور رو بخوای و با مردم و محیطش اوکی باشی. 

من نظرم روی کاناداست.

اگه بتونی بری آمریکا یا کانادا که عالی میشه واقعا شرایط عالیه 

سوال در مورد عطر و میکاپ و لوازم آرایشی داشتید ریپ بزنین😁💄🍒💅 آقایون درخواست ندید😑

هر جا خوبی و بدی داره دیگه اگه عاشق یک کشور باشی میری و میسازیبنظرم کانادا

آخه شنیدم کانادا کشور گرونیه 

من خودم الان بین چندتا گزینه موندم 

ایتالیا،آلمان،سوئدو آمریکا 

فول فاند چیه؟نمیدونم کدوم کشور خوبه حقیقتا من خودم انگلیس دوس دارم ولی همسرم دوست نداره از طرفی هم م ...

فول فاند یعنی بورسیه کامل

اول از هر چیزی شما باید جفتتون برید کلاس زبان و مدرک زبان بگیرید. بدون زبان هیچ کشوری نمیتونید برید

انگلیس کانادا ژاپن کره آلمان فرانسه اینا همه فول فاند های خوبی ارائه میدن

من آیینه تو هستم...
آخه شنیدم کانادا کشور گرونیه من خودم الان بین چندتا گزینه موندم ایتالیا،آلمان،سوئدو آمریکا

به اون‌نگاه بکنی کشورای خارجی کلا گردنن اما حقوقشونم  زیاده

آلمان و آمریکا هم خوبن

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید
ترکیه که اصلا خوب نیست یه تاپیک صبح زدن در مورد مهاجرت خیلیامون تجربه هامون از مهاجرت رو گفتیم خیلی ...

هزینه هاشون چجوریه؟

اگه مدرک دانشگاهی معتبر داشته باشیم بورسیه تحصیلی میکنن؟!

فول فاند یعنی بورسیه کاملاول از هر چیزی شما باید جفتتون برید کلاس زبان و مدرک زبان بگیرید. بدون زبان ...

آره زبان میخوام کلاسشو برم و یاد بگیرم منتها اول مشهص کنیم دقیقا کجا میخوایم بریم بعد زبون همون کشورو بریم یاد بگیریم 

من نظر خودم به آلمان یا انگلیسه ولی آلمان میگفت هم خیلی کشور سختگیریه هم گرون