2777
2789

سلام خانما من به خاطر سرویکس سرکلاژ شدم و از هفته ۲۴ که کیسه آب چسبیده بود به بخیه هام مطلق شدم و الان ۲۸ هفته ام و ۱۰ روز پیش ۶ تا امپول ریه زدم و همچنان استراحتم ولی خیلی میترسم الان به دنیا بیاد به نظرتون میمونه؟چون اوضاع جسمیم خوب نیست به احتمال زیاد زود میاد 

خواهر شوهر منم ۲۸ زایمان کرد ماشالله دخترش الان ۸ سالشه اینقدم تپل و قشنگ

انشالله صحیح و سالم بغلش میکنی نگران نباش

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهر منم ۲۸ زایمان کرد ماشالله دخترش الان ۸ سالشه اینقدم تپل و قشنگانشالله صحیح و سالم بغلش می ...

خداروشکر امیدوار میشم اینارو میشنوم مشکل ایشون چی بود؟

خداروشکر امیدوار میشم اینارو میشنوم مشکل ایشون چی بود؟

زایمان زود رس داشت دردش گرفت بردنش بیمارستان  زایمان کرد

امپول ریه هیچی نزده بود 

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد

امید به خدا که همه چیز خوب پیش میره و نوزادتون به وقتش به دنیا میاد. من یک زایمان هفته ٢٨ داشتم، الان بچه ام ١٢ ساله است، سالم و باهوش... استرس نداشته باشید. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
زایمان زود رس داشت دردش گرفت بردنش بیمارستان زایمان کردامپول ریه هیچی نزده بود

نه محض احتیاط زد دکترم که مشکل تنفسی نداشته باشه ولی فکر کنم خیلی ریزه میشه

امید به خدا که همه چیز خوب پیش میره و نوزادتون به وقتش به دنیا میاد. من یک زایمان هفته ٢٨ داشتم، الا ...

چه خوب ایشالا نی نی منم سالم و به موقع بیاد بغلم همه این سختی ها فدای سرش🥺

نه محض احتیاط زد دکترم که مشکل تنفسی نداشته باشه ولی فکر کنم خیلی ریزه میشه

خوب کاری کردی

غصه نخور بهش میرسی تپلی میشه

الان دختر خواهر شوهرم کلی اضافه وزن داره بسکه بهش میرسید الان دنبال لاغر کردنشه

خیییلی بهش میرسید خیلی زیاد یادمه اندازه کف دست شوهرم بود  ولی ماشالله تا قبل یکسالگیش از بچه هایی که به موقع دنیا اومدن وزنش بهتر بود تپلی بود