2777
2789

سلام دختر خواهرم هشتمه داره میره نهم از حالا هم هی دنبال کتاب و جزوه اس که ازمون ورودی های مدادس خوب رو قبول بشه چی بهش پیشنهاد میکنین؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۳۱ استان

هوش کمپلکس

اسمارتیز

آقایون درخواست دوستی ندن ....تو نسلی ب دنیا اومدیم ک هیچ درکی توش نیس پسر از 15سالگی کار میکنه 18سالگی ب اجبار دو سال خفت و خاری میکشه میره سربازی تا 25سالگی باز کار میکنه ک بتونه ی پولی داشته باشه ک فردا ازدواج کرد پیش خانومش سربلند باشه دختر ۱۵ساله ب فکر خودکشیه تو خانواده درک نمیشه از طرف عشقش دلش میشکنه رفیقاش ترکش میکنن فشار روحی و عصبی داغونش میکنن بعد ک حرف میوفته میگن شما دهه هشتادی ها چتونع زندگی آرومی دارین این بود زندگی اروممون؟😅💔کاش یکم درک میکردین🖤

امسال امتحان خیلی سخت بود وکتابهای ۳۲ استان وهوش کمپلکس اصلا مناسب نبودن  دخترم  خیلی  تلاش کرده بود وتست زده بود ولی  کلا مدل سوالا عجیب وغریب  ووقت  خیلی  کم بود   برا امتحان  کتابهای  کاهه ومرشد علوم وریاضی خوبن وعمومی هم فازسی طالب تبار خوبه  وبقیشم خیلی سبز تیزهوشان  وبیشتر باید کتابهای  درسیشو بخونه  وکامل متوجه بشه  وتست بزنه