سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3471 عنوان زنگ زدن به پلیس 538 بازدید | 8 پست سلام بچه ها خوبین؟من دیشب نیمه شب به خاطر ی مشکلی مجبور شدم زنگ بزنم ۱۱۰ اما وقتی جواب دادن ی آقایی از ی شهر دیگه جواب دادیعنی پلیس ی شهر دیگه بودبرای شما هم پیش اومده؟؟ 1403/04/16 | 12:51 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ایلگور عضویت: 1398/07/28 تعداد پست: 10219 از کجا فهمیدی شهر دیگه هست؟ ۱۱۰ که کد نداره فقط شهر خودت وصل میشه تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم شنا نمیکنه پس هیچ وقت دنبال هیچ مردی ندو
فندوق1کوچولو عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4832 عزیزم مرکزپاسخگویی۱۱۰ توی مرکز استان هست و بعد از گرفتن اطلاعات شما خودشون با کلانتری محل شما هماهنگ میکنن و نیرو میفرستن
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3471 آره فکر کنم به تهران وصل میشه میپرسن کدوم شهری آره درسته. اما چقدر بده اینطوری چون زمان بر هست. بعد ده دقیقه پلیس شهرمون بهم زنگ زد و ازم پرسید جریان چیه . براش توضیح دادم وقتی فهمید مشکل خانوادگی هست نیومدن! گفتن ما سر صندوق هستیم و واقعا الان نمیتونیم بیاییم. بهم گفت خودت بیا کلانتری! ساعت ۳ نصفه شب
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3471 از کجا فهمیدی شهر دیگه هست؟ ۱۱۰ که کد نداره فقط شهر خودت وصل میشه آره فقط همون ۱۱۰ رو گرفتم از لهجه اش فهمیدم و اینکه ازم پرسید کدوم شهری
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3471 عزیزم مرکزپاسخگویی۱۱۰ توی مرکز استان هست و بعد از گرفتن اطلاعات شما خودشون با کلانتری محل شما هماهنگ ... آهان پس از مرکز استان بود من فکر کردم از تهران بود اما اگر از شهر خود فرد باشه بهتره به نظرم.چون خیلی طول میکشه تا بیانشاید یکی اون لحظه امنیت جانی نداشته باشه
فندوق1کوچولو عضویت: 1402/05/15 تعداد پست: 4832 آهان پس از مرکز استان بود من فکر کردم از تهران بود اما اگر از شهر خود فرد باشه بهتره به نظرم.چون خیل ... تلفن به مرکز استان وصل میشه عزیزم اما مامور از کلانتری محل خودتون میاد
سختکوشش مدیر استارتر عضویت: 1402/05/16 تعداد پست: 3471 تلفن به مرکز استان وصل میشه عزیزم اما مامور از کلانتری محل خودتون میاد بله عزیزممتاسفانه دیشب نیومد.فقط ی کد پیگیری اومد روی گوشیم گفت اگر خواستی بعدا بیا پیگیری کن! در صورتی که دیشب به حضورش نیاز داشتم