2777
2789
عنوان

خانمهایی که جراحی بینی داشتین

379 بازدید | 13 پست

به من گفتن که حتما قبل عمل حموم باید بری...

میخواستم بدونم شیو کردن هم لازمه ؟چون یکی عمل کرده بود می‌گفت که قبلش کامل شیو کن خودتو و... 

نه

|•همون بگویاسی•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|  goftino.com/c/xJbnEE

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای بهداشت داخل اتاق عمل بله. چون به هرحال تا مدت زیادی بعد از جراحی نمیتونی سرتو خم کنی و شیو کنی

آخه من لیزر رفتم نباید تو این یه هفته به هیچ وجه شیو کنم بخاطر همون برام سوال شده 

نه بابا. من از قول خودم گفتم پشمآلو ام. اگه لیزر کردی که موها نرم و کرکی میشه. پاهای من و شوهرم زیاد ...

منم پشمالو بودم برا همون رفتم لیزر 😂ببین از من به تو نصیحت اگه میتونی حتما برو لیزر خیلی خوبه برای کسایی که مثل ما پر موان

جلسه دومو رفتم اکثر موهام در نمیاد‌..تیکه تیکه یه جاهایی هست

جلسه دوم سوم اینجوری مجدد در میاد از جلسات بعد . بزن گلم یه بار تاثیر خاصی نداره 

چون احتمالا ماه بعد هم نمیتونی بری لیزر 

جنگل میشه 

چون خودمم ماه بعد از جراحیم وقتی رفتم لیزر حالم بد و انجام ندادم 

جلسه دوم سوم اینجوری مجدد در میاد از جلسات بعد . بزن گلم یه بار تاثیر خاصی نداره چون احتمالا ماه بعد ...

نه دیگه این هفته نباید موهامو بزنم از هفته بعد میتونم بزنم موهامو ...

اون دو هفته ی بعد لیزر که نباید بزنم الان دقیقا تو همون دو هفته ام😂

جلسه دوم سوم اینجوری مجدد در میاد از جلسات بعد . بزن گلم یه بار تاثیر خاصی نداره چون احتمالا ماه بعد ...

یعنی چجوری حالت بد شد ؟ اپراتور لیزررمن گفت بیا بعد عملت هم ،یه جوری برات میزنم که لازم نباشه سرتو پایین بندازی و ...

چون خودش هم دماغشو عمل کرده بود میگف می‌دونم چطور کنم 

یعنی چجوری حالت بد شد ؟ اپراتور لیزررمن گفت بیا بعد عملت هم ،یه جوری برات میزنم که لازم نباشه سرتو پ ...

سرم که پایین نیست موقع لیزر دراز میگشیدم اپراتور میزد

بعد از عملم خیلی ضعیف بودم رفتم لیزر کمی سوزن سوزن میشه بعضی نواحی، بس که بدنم ضعیف شده بود اون سوزن سوزن خفیف برام شد اژدها فشارم افتاد جلوی چشام سیاهی رفت . از تخت افتادم پایین (واقعا نیوفتادم حس کردم که افتادم)یهو دچار افت فشار شدم. دیگه دکتر بهم شیرینی ابمیوه داد گفت برو نباید میومدی امروز