2777
2789
عنوان

بپوشم مسخرم نمیکنن

360 بازدید | 18 پست

سلام روزتون بخیر

بنظرتون عبا بپوشم مسخره نمیشم؟درسته حرف دیگران مهم نیست اما من تا حالا لباس بلند نپوشیدم چادریم نبودم اما این چند روزیه دوست دارم عبا بگیرم بنظرتون برا منی که دوستامم همه لباس های کوتاه میپوشن مسخره نمیشم با عبا تو جمع؟؟

۲۰سالمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عبا فقط برای باحجابا نیست 

کلا یه پوشش شیک و یه سبک استایله

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

اما من نمیدونم چرا حالم با مذهبی بودن خوبه با اینکه آدمهای مذهبی هم اطرافم نیستن

مثل من😅❤️

طبیعیه 

چون دین یه تکیه گاه روانی محسوب میشه و همه آدم ها فطرتا بدنبال دین و خدا هستن

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵

منم دلم میخواد چادری بشم و تو فکرمه ک بخرم 

همه چی احتمالش هست 

ببین دلت و عقلت چی میگن 

🦋خداجونم دلم میخواد رها بشم تو بغلت،منو دریاب🦋  https://harfeto.timefriend.net/16470262878585 لینک ناشناسههه، هرچی خواستی بهم بگو😃😃
اما من نمیدونم چرا حالم با مذهبی بودن خوبه با اینکه آدمهای مذهبی هم اطرافم نیستن

منم دقیقا مثه شما بودم . خدا رو شکر  یه همسر مومن نصیبم شد . واقعا آدم های مومن  یه آرامش خاصی دارن