2777
2789
ما که آبغوره رو میگیریم میجوشونیم یا میزاریم جلو آفتاب رنگش قرمز بشه توش نمک میندازیم یکم در بطری رو ...

ابغوره رو اوردين اول از صافي رد میکنین بعد میزارین میجوشه چند دقیقه بجوشه کافیه و نمك هم ميزنين اينارو جواب بدع مرسي ؟؟

مرسي جواب دادي عزيز من نميجوشونم بايد دوروز در بطري باز بزارم گاز برع

سلام نجوشونی باید جلو آفتاب بزاری تا سرخ بشه اگر قبل سرخ شدن درش رو ببندی خراب میشه اگر هم بزاری جلو افتاب تا زمان کامل سرخ شدنش گاز دار میشه اینم بگم منظورم از درش رو باز گذاشتن شل بستن هست نه اینکه کامل در ظرف رو نزارن تا هوا جای خروج داشته باشه 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ابغوره رو اوردين اول از صافي رد میکنین بعد میزارین میجوشه چند دقیقه بجوشه کافیه و نمك هم ميزنين اينا ...

بله اگر صافی ریز داری از اون بگذرون اگر هم مثل من نداری از یه تور تمیز بگزرون هر چی تفاله داره جمع بشه زمان نگرفتم بر حسب مقدار آبغوره متفاوت هست اگر زیاد باشه بیشتر کمتر باشه زمان کمتری میبره تا زمان سرخ رنگ شدن کاملش باید بجوشه نمک رو هم وقتی ریختیم توی شیشه یه سنگ نمک کوچک میندازیم توش به مرور داخل آبغوره حل میشه 

خواهش می کنم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪