عروس__کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1198 عنوان در جواب این حرف چی بگم بهتره 76 بازدید | 6 پست بگن تو وقت گذاشتی واسه ما نیاز نیست هزینه ای پرداخت کنیو توام هزینه رو قبل این حرفشون واریز کرده باشیدر جوابش چی بگم بهتره ؟ 1403/04/16 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عروس__کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1198 ممنون از لطف و محبتتون...ولی قبلا خدمتتون تقدیم کردم خب میدونی من نزدیک ۵ ساعت براشون وقت گذاشتمدرستش همین بود که قبلش بهم میگفتن پرداخت نکنمالان چی بگم که سری های بعدی رو نگه پرداخت کن؟ یعنی بفهمه حرفشو قبول دارم
عروس__کوچولو مدیر استارتر عضویت: 1397/03/26 تعداد پست: 1198 وظیفم بوده پرداخت کنم و پرداخت شد خب اخه حرفش درست بوده من نباید پرداخت میکردم و زودتر باید میگفته الان اینو بگم ممکنه سری های بعدی بگه پرداخت کن چی بگم بهتره؟
آینازsb عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 4276 خب میدونی من نزدیک ۵ ساعت براشون وقت گذاشتمدرستش همین بود که قبلش بهم میگفتن پرداخت نکنمالان چی بگم ... در ادامه تشکر میتونی اضافه کنی...این دفعه پرداخت کردم و اطلاع نداشتم میشه پرداخت نکرد.یا مثلا برای سری های بعدی واریز نکنی و اگه گفتن چرا واریز نکردی میگی جلسه قبل واریز شد یا جلسه قبل فرمودین لازم به پرداخت نیست
آینازsb عضویت: 1396/12/22 تعداد پست: 4276 خب میدونی من نزدیک ۵ ساعت براشون وقت گذاشتمدرستش همین بود که قبلش بهم میگفتن پرداخت نکنمالان چی بگم ... مبلغش اگه کمه بیخیالش شو اگه زیاده بگو خودت رو خوشحال نشون بده و بگو درست متوجه شدم یعنی مبلغی که پرداخت کردم عودت داده میشه؟!