2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوندن هروز... تاکید میکنم هروز 

سوره مزمل

سوره طلاق 

سوره ذاریات

سوه انشراح

سوره لیل به ایه 19 لیل که رسیدی سه مرتبه بخون

خیای مجربهه

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

گلم خودتون جواب گرفتین ؟ چندماه خوندین ؟ بعد ک هوندین چیشد؟

بله عزیزم 

بشرط هروز خوندن

این سوره ها هم برای محبت هم روزی هستش با یک تیر دو نشون میزنی

اصلا از جایی که فکرشم نمیکنی خدا برات میرسونه

با توکل بخدا بخونید و به اجابتش شک نداشته باشید

اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ

طبق یه حدیث ای پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله ذکر الله اکبر برای روزی باید خوند

نائب برحق حضرت مهدی، آیت الله خامنه ای عزیز: در آینده‌اى که خیلى دور نخواهد بود، بشریّت شاهد خواهد بود که حکومت غاصب صهیونیست‌ها مجبور به عقب‌نشینى خواهد شد و ملّت مظلوم فلسطین به حقوق خودشان خواهند رسید. این طبیعت زمان و روند کنونى حقایق در عالم است.مسلمانها باید خودشان را آماده کنند. مسلمانهاى مؤمن و معتقد باید بدانند امروز روز اسلام و روز نقش و دُور اصلى اسلام است؛ و اسلام پیشرفت خواهد کرد؛ و اسلام در صحنه‌ی ذهن بشر و ‌ان‌شاءالله‌ در واقعیّتهاى زندگى، حاکم خواهد شد. ما در نظام جمهورى اسلامى به تبعیّت از امام فقید بزرگوارمان ‌-آن شخصیّت نمونه‌ی امروز عالم؛ شخصیّتى که از نوع اولیاى خدا و جزو سلسله‌ی برگزیدگان الهى بود- راهِ پاى فشردن به اسلام و مقابله‌ی با طواغیت را با قدرت و قاطعیّت تعقیب خواهیم کرد و معتقدیم که آینده در اختیار اسلام و متعلّق به اسلام است.(۱)۱۳۶۸/۱۱/۱۲

می ترسم

از چی؟

نائب برحق حضرت مهدی، آیت الله خامنه ای عزیز: در آینده‌اى که خیلى دور نخواهد بود، بشریّت شاهد خواهد بود که حکومت غاصب صهیونیست‌ها مجبور به عقب‌نشینى خواهد شد و ملّت مظلوم فلسطین به حقوق خودشان خواهند رسید. این طبیعت زمان و روند کنونى حقایق در عالم است.مسلمانها باید خودشان را آماده کنند. مسلمانهاى مؤمن و معتقد باید بدانند امروز روز اسلام و روز نقش و دُور اصلى اسلام است؛ و اسلام پیشرفت خواهد کرد؛ و اسلام در صحنه‌ی ذهن بشر و ‌ان‌شاءالله‌ در واقعیّتهاى زندگى، حاکم خواهد شد. ما در نظام جمهورى اسلامى به تبعیّت از امام فقید بزرگوارمان ‌-آن شخصیّت نمونه‌ی امروز عالم؛ شخصیّتى که از نوع اولیاى خدا و جزو سلسله‌ی برگزیدگان الهى بود- راهِ پاى فشردن به اسلام و مقابله‌ی با طواغیت را با قدرت و قاطعیّت تعقیب خواهیم کرد و معتقدیم که آینده در اختیار اسلام و متعلّق به اسلام است.(۱)۱۳۶۸/۱۱/۱۲

من 20 روزه بنیت رزق و روزی هرشب سوره واقعه میخونم 

خداروشکر 

روزی 100 مرتبه هم وقت اذان ذکر یا رزاق و یا وهاب میگم

انشاالله از این هفته میخوام روزی یکبارهم سوره ذاریات بخونم 

فقط سوال دارم اینکه خداروشکر درآمد همسرم بدک نیست 

اما بمن پول کافی نمیده دوست دارم 

جوری باشه هیچ وقت دست و بالم خالی نشه

از جنگ از امضات از اسرائیل

خدا با ماست💚 و یاری خدا و ظهور مولا صاحب الزمان نزدیکه :)

امضای من که کلی امید بخشه

چله زیارت عاشورا چله سوره های طلاق ، واقعه ، الم نشرح ، ذاریات ذکر یارزاق ذکر یا جواد الائمه ادرکنی ...

عزیزم من جز سوره واقعه بر رزق و روزی 

چله سوره یاسین و زیارت عاشورا برداشتم 

بر شفای بیماری همسرم 

اما میگن بعضی از ذکر ها یا چله ها 

سنگینی داره یا خدای نکرده یه اتفاقی میفته 

من میترسم 

مثلا ذکر استغفار هم شنیدم می‌کن سنگینی داره 

اما من خیلی دوست دارم روزی 100 مرتبه 

استغفرالله ربی و اتوب الیه و بگم