2777
2789

دوستان الان من و شوهرم خیلی تو مشکلات قرار گرفتیم، اونقدر ک تو زندگیمون اصلا همچین مشکل بزرگی نداشتیم

میخوام ی گل بخرم با دخترم بریم سر کار، کارمند بانکه بریم اونجا، بهش گل بدم

تا حالا انجام ندادم، نمیدونم ناراحت میشه یا نه، 

اخلاقش سخت گیر نیست اصلا، نمیدونم پیش همکاراش چی‌میشه، خودشم ک‌مناسبت نداره، رو کارت چی بنویسم ک خستگی از تنش بره؟

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظرم بهتره یه جور دیگه سوپرایزش کنی آخه گاهی بعضی از مردا اصلا خوششون نمیاد که جلوی همکارای مرد دیگه اینکارو انجام بدید

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

ناراحت میشه

بزاربیان خونه

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
گل رو بخر.برو اون نزدیکیا، وقتی تایم تعطیلیش بود بهش زنگ بزن، بگو فلانجا منتظرتم بریم بستنی بخوریم.د ...

اینم خوبه، اتفاقا ی کافی شاپ نزدیک بانکه، برم اونجا بگم بیاد اونجا

ک دنیا ب دوری ز اولاد زهرا نیارزد
تروخدا،یبار واسه تولد یکی از همکاراش زنش گل برده بود

حالا نهایت تولدی چیزی من ک باشم خوشم نمیاد محل کارم شوهرم بیاد گل بیاره اونم میدونم خوشش نمیاد نمیدونم شاید شوهر خودت بپسنده اینجوری بازم صلاح کن

سوختن ظالم در آن دنیا ، چ سودی ب حال مظلوم در این دنیا دارد.