2777
2789

منم میخوام اسپانیایی بخونم😃✋

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هدفتون چیه از خوندن این زبان؟

ببین من یه مدت ترکی هم خوندم و الان هم بلدم، اما خب مثلا ترکی زبان فراگیری نیست

اما اسپانیایی، یکی از پرگویش ترین زبان های جهانه و خیلی پر اهمیته

ما ممکنه که به آمریکا مهاجرت کنیم(هنوز صد در صد نیست)

و اسپانیایی هم دومین زبان پر گویش توی آمریکاست

واسه همین شروعش کردم

انگلیسی هم بلدم البته

آقایون بی‌شعور، یه کمی از عقلتون کار بکشید، می‌فهمید که نباید به خانما درخواست دوستی بدید🗿 همه ی عمر و زندگیم داداش قشنگمه👫ترجمه: خانواده مثل ستاره هاست، توی تاریکی بیشتر می‌درخشه☺️✨Aile yıldızlar gibidir…En çok karanlıkta parlar👨‍👩‍👧‍👦🏡❤️

چرا عاقلانه‌ نباشه موفق باشیمنم اگه همت کنم مثل آدم بخونم آیلتسمو بگیرم شاید بعدش زبان فرانسوی رو شر ...

الان مثلا هزینه کلاس آ۱ ترمی ۷ تومنه. البته این فشرده هست. میارزه یعنی؟

می خواستم چینی بخونم که به رشته م مرتبطه(کسب و کار می خونم)

اما چینی وحشتناک سخته🥴😩💔

یعنی کل آ۱ رو توی یه ترم بهت یاد میده؟یه کم حس میکنم هزینش زیاده

آره خوبیش اینه که انگار ۴ ترم رو توی دو ماه درس میده. منم تابستون ازادم گفتم ایده خوبیه. وگرنه هر سطح ۴ ترمه و ۱/۵ ماه طول میکشه

مرسی از راهنماییت

قربونت❤️❤️❤️

شما واسه چی میخوایی بخونی؟

کلاس میری؟

کلاس زبان اسپانیایی نمیرم

فعلا دارم خودخوان میخونم

اگر بحث مهاجرت جدی بشه، اون موقع کلاس میرم

اگر هم کنسل بشه که چینی واسم اولویت خواهد شد😁