2777
2789
عنوان

چرا جاریم اینجوری می‌کنه

435 بازدید | 15 پست

بچه من با جاری و مادرشوهرم دیوار به دیواریم،بعد در ظاهر ما خیلی با هم راحت هستیم هر جا همو ببینیم با هم کلی حرف می‌زنیم ولی رفت آمد نمی‌کنیم ، بعد من شوهرم یه اخلاقی داره خودش خاک زیر پای همه می‌دونه اصن کاری برای خانوادش بکنه بدون هیچ چشم داشتی و الان ۷,۸ساله که هر مجلسی هر کاری بوده این جاری شوهرش هم پرو پرو انگار که مثلا تاکسی شون هستیم با ما میومدن البته من مشکلی نداشتم ، بعد جدیدا جاریم رانندگی یاد گرفته و من پشت آزمون افسری برای گواهینامه موندم و به شدت علاقه دارم به رانندگی ، چند بار که با جاریم چت میکردیم گفتم خواستی بری بیرون به منم بگو همینجوری باهات بیام ( از روستا تا شهر فقط) داخل شهر. هر کس بره دنبال کاراش،گفتم فقط میخام بیام ببینمت ترسم از رانندگی بریزه ، اونم هی گفت باشه و دیگه پیام هام سین نزد ، چندین بار اینکار باهام کرد و من این دفعه آخر دلخور شدم و ازش سرد شدم ولی مثل قبل رفتار میکنم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بیشتر توضیح بدی

شما ماشین داشتین همیشه باهم هرجا می رفتین. حتی ممکنه به خاطر جاری ات به زحمت هم افتاده باشی  ولی حالا سر خرمن شده اون رانندگی بلده و شما ی خواهشی کردی. میتونست مستقیم و رک تر جواب بده اینکه بپیچونه به آدم برمیخوره. گس میتونیم بگیم جاری ات در بقیه‌ی مراحل زندگی اش میتونه چطور رفتار کنه. ی پیش بینی میتونه باشه. مشت نمونه خروار. باهش باش و بخند ولی روش حساب باز نکن