2777
2789

با شوهرم دعوا کردیم به خانوادم فحش داد گفت حرومزاده ها خیلیییی ناراحت شدم. بهش گفتم دیگه هیچ ارزشی برام نداری بود و نبودت برام فرقی نداره. تو نباشی من زندگیم بهتره. گفتم به پدرت و خانوادت میگم این حرف رو به خانوادم زدی. گفتم از کل خاندانت متنفرم. گفتم از این خونه برو چون من دیگه نمی‌خوامت. دیگه تو این خونه برات نه شام هست نه نهار نه چایی. امشب هم شام خودم خوردم برا اون هیچی نبود.پیام هم دادم بهش که تو نامردی و این حرفا.

تصمیم دارم واقعا چندین روز غذا درست نکنم آیا شدنی هست به نظرتون؟؟؟

چیکار کنم که مثل سگ پشیمون بشه از زر مفتی که زده؟

متنفرم ازش خیلیییی خیلیییی قلبم رو شکست. بهش گفتم الهی خبر مرگت رو برام بیارن 

چیکار کنم من؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روشو ب روت باز نکن،همین

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲

من باشم حداقل یک ماه نه باهاش حرف میزنم نه غذادرست میکنمببین یکاری کن که مثل سگ پشیمون بشه وگرنه دیگ ...

چیکار کنم واقعا؟ تا مدت ها نمی‌خوام خونه پدرش برم. غذا و شام درست نکنم پس خودم چی بخورم؟ 

باز شده. دیگه وقتی این گوه خوری ها میکنه

کش بدی بیشتر باز میشه ،فقط سکوت کن باهاش حرف نزن

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا بمن لیاقت مادر شدن رو بده تا منم بتونم ب زودی هدیه ترو ک از وجود خودمه تو آغوش بگیرم😔میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستی؟؟؟یه بچه صحیح سالم👼خدایا رومو زمین ننداز۱۴۰۳/۳/۳😔خدایا این انتظار داره منو از پا درمیاره ،رحمی ب حال دلم کن ، ب زودی بچه سالم بهم بده ترو ب بزرگیت قسم😭۱۴۰۳/۸/۲۲