2777
2789
عنوان

چقدر بعضی ها بی وجدانن و خدانشناس

118 بازدید | 2 پست

از خونه عموم یک ماه پیش دزدی شد اونم شیرالات دستشویی و روشویی اش بردن که قیمتی نداره بعد این دزد فردا هم اومد که موتور عموم ببره که عموم سر مچش گرفت و پسر فامیلمون بود و در رفت عموم همسایه جفتمون هست بعد عموم رفته بهش گفته این چه کاریه بعد مادر پسره گفته تو برو شکایت برادر زدت کن ( که برادر من میشه) ماهم پشتتیم یعنی الان به دروغ تهمت زدن به ما و میگن ۳۰ میلیون پول می خوایم ازتون بعد زن عمون زنگ زو کلی فحش داد مادرم منم زنگ زدم زن عموم خیلی فحشش دادم الان یکی عمه هام طرفداری عموم میکنه و بهم فشار میاد چون مادربزرگم پیش ماست و مادرم ( که مادرشوهر مادرم میشه درواقع) داره از مادربزرگم مواظبت میکنه عوض تشکر که داریم لطف میکنیم به مادرشون تهمت زدم بهمون حق دارم اگه اومدن تو رو ما وایسادن منم وایسم تو روشون و هم قطع ارتباط کنم و هیجوقت دیگه تحویلشون نگیرم ؟ ولی مادرم میگه تو دخالت نکن ولی خیلی فشار بهم میاد چون بچه های همین عمه ام زنگ زدن توهین کردن به پدرم 

مگه میشه به این راحتی تهمت دزدی زد؟ ازشون شکایت کنید، تو هم سکوت کن

اخه وقتی شاهد بیاره دادگاه باور میکنه چکار کنیم اره ادم وقتی بی وحدان باسه . میدونی همین زن عموم خیلی هرسال اذیتمون‌میکنه و توهین میکنه دیگه نمیتونم تحملش کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.