2777
2789
عنوان

جهیزیه با مرده با زن

229 بازدید | 33 پست

سلام دوستان شبتون بخیر امیدوارم هرجا هستین حالتون خوب باشه من یه راهنمایی از شما عزیزان میخوام مامان من قراره برام  جهیزیه بگیره تا اینجا خوب 

بعد برای برادرم هم میخوان زن بگیرن برای برادرم خونه خریدن ماشین خودشم شغل خوبی داره خدا رو شکر مامانم میگه چون برای تو جهیزیه میگیرم باید یا 4 تیکه وسایل سنیگین برای برادرم رو هم بخره میگه چون تو جهیزیه بردی اگه عروس آینده جهیزیه نیاره من براش جهیزیه میخرم منم ناراحت شدم یعنی چی آخه پسر خوبی که تحویل میدی خونه و ماشین و جهیزیه هم میدی چون من جهیزیه میبرم برای  دختره هم شما میگیری پس وظیفه پدر و مادر دختره چیه  به نظر شما پدر و مادر دختره نباید جهیزیه بدن  از صبح هرچی میگم حرف حرف مامانم انگار هرکاری باید برای من بکنه باید همین روش برای عروس آینده پیاده کنه این درسته آخه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ربطی نداره دختر جهیزیه میبره پسرم موقع زن گرفتنش اکثر وسیله های سنگینش رو خانواده خوده پسره میگیره ما رسممون اینه

پرسید به خودت افتخار میکنی؟! گفتم: خیلی زیاد.. گفت: چرا؟ گفتم: هیچکس نمیدونه من چند بار خودم رو از اول بازسازی کردم تا امروز اینی باشم که هستم، قوی، مستقل، کسی که یاد گرفته هر جایی احساساتشو خرج نکنه و هر چقدرم زمین خورد خودش تنهایی بلند شه.

چ عجیب حرفت ک پسر میدیم و...😐

هرجا ی رسمی هست،من کوردم و بیشتر جهیزیه با داماد هست،خونه و ماشین داشته باشه چ بهتر نداشته باشه هم ک هیچی ،و ربطی ب جهیزیه نداره

وسایل بزرگ با دوماده و خورده ریز با عروس،ک باز عروس میتونه اونم نبره

میام از این ورا گذرم،دلوهرجا بخوام ببرم😌

من گفتم این حرفو ناراحت شدن اول

خب اگه وضعشون خوبه 

و برا تو کم نمیزارن نمیتونی اعتراضی کنی چون میگن خودمون میخایم 

ولی بگو شما ک انقد دختر مردمو میزاذید رو سرتون هنوز هیچی نشده تا جهیزیش فکر کردین .پس چرا برا من جهیزیه میگیرید اگ این فکرتونه، برا منم نخرید بگید داماد بخره

خیلیا رسم دارند پسر میگیره خیلی از جاهتی ایران شنیدم مخصوضا سمت جنوب و جنوب شرق

ولی ترکا چهار تا پنج تیکه سنگین به عهده پسره به عنوان شیربها میگن چند تیکه وسایل سنگین و بگیر