2777
2789
عنوان

موقع دعوا با شوهرتون

329 بازدید | 42 پست

موقع دعوا لامصب اشک امون نمیده حرف ها رو قشنگ‌بزنم و خودش میشه کینه و قهر طولانی

چ کنم این اشک لامصب نیاد مخصوصا پشت گوشی بخام با پیام بهش بگم حرف میزنم ولی با کلی اشک و دل سوخته

کاش میشد دل از سنگ باشه

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تازه ازدواج کردی؟ منم اوایل اینطوری بودم الان خیلی سخت گریم میگیره

ن ۵ ساله

خدایا حاجت دل همه رو برآورده به خیر کن ب حق حضرت زینب(س)💞خدایا شکرت💞اگ تونستی ی صلوات برا من و زینب کوچولوم بفرستید ممنونم🤲🦋برای تو راهیم تونستی ی صلوات بفرست دمت گرم
تازه ازدواج کردی؟اخه منم اوایل اینطور بودمبعد نمبدونم جرا سنگ شدم😂اصلا گریم نمیگیره

۵ ساله ازدواج کردم

ولی خیلی احساسی ام و تو پنهان گریه میکنم جلوی اون اشک نمیریزم

وای منم عین خودتممتنفرم ازین اخلاقم. فک میکنه میخوام ترحم بخرم

میگ زن ها اشکشان دم مشک هس

تازه ازدواج کردی؟ چون کم کم آدم مقاوم میشه

ن باردار هستم حساس تر شدم

من حرفمو میزنم بدون اشک

گاهی وقتا یه حرفایی میزنم  تا دوسه ساعت به حرفام فکر میکنه

مثلا همین امشب اصلا نمیخواستم برم رای بدم 

شوهرم به زور بردم و به اونی که خودش میخواست رای داد

من تو راه برگشت بهش گفتم وقتی ادم کاری رو که دوست نداره انجام میده اونم با زور

مثل ادمی که بهش تجاوز کنه بعدم رفتم خونه ی مامانم

اومدم گفت از سرشب دارم به حرفت فکر میکنم کاشکی زورت نمیکردم