2777
2789
عنوان

کله ی بچم داغون شده دگه ..دارم دیوونه میشم..

| مشاهده متن کامل بحث + 905 بازدید | 28 پست
چند وقتشه مگه  چرا با کله میخوره زمین ؟

ده ماهشه،،خودشو ب مبل و در و دیوار میگره حرکت کنه...همین ک خودشو ول میکنه از پشت میفته....همش میگم دگه ی ثانیه هم ولش نمیکنم دگه ک این اتفاق ببیفته ..ولی لعنت ب این کارا ی لحظه ک ازش غافل بشم اینجور میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اللهی   بچه منم اینطوری بود مدادم ازتخت میفتاد  یا لبش پاره میشد یا ی سرش  یچیز قلمبه میزد خودم همزمان باش گریه میکردم چی بگم والله  منم دست تنهام همیشه کارهای لعنتی مگه میزاره از اون ورم شوهر غر غرو امشبم دستش سوخت  کلی گریه کرد بچم

کف خونه ماهم سرامیکه.سالن بزرگه من دوران نوپایی دخترم خونه روبامبل هامحدودکردم به یه قسمت وکف خونه روتماماموکت وفرش کردم.میزهاروهم جمع کردم.جلوی درآشپزخونه روهم حفاظ چوبی زدم.دیگه خیالم راحت بود.

بخاطرتمدن دیرینه  ام ،فرهنگم رومثال زدنی خواهم کرد

من چی بگم ک‌پسرم ده ماهگی قشنگ راه میرفت قربونش برم😍تا الان ک سه سال و نیمشه همش باید چشمم بهش باشه از بس ک سر ب هواس این‌بچه

دلم واسه بابام تنگ شده خدا😢😢ده سال گذشت😭😭😭