2777
2789

دوستان عزیز ممنون میشم یه چند نفری پست اولم رو لایک کنن که بعداً تگشون کنم این تایپیک رو بترکونن چون این کاربری برای من نیست.

خواهر من ۱۶ سالشه ورودی یازدهم. الان دو ساله که هی میگه می‌خوام دماغم رو عمل کنم چند تا از بچه های مدرسه شون عمل کردن.

دماغش یه خورده انحراف داره و انگار یه کمی افتاده ست. من دقیق متوجه نشدم که قوز داره یا عقابی هست...

نمی‌دونم چجوری توضیح بدم... دماغش به سمت راست انحراف داره بعد از نیمرخ راست که نگاه میکنم انگار قوزش بیشتر از نیمرخ چپ هست... به نظرتون قوزش ممکنه به خاطر انحراف باشه؟!!

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

اولش گفت میخواد نیمه فانتزی عمل کنه. الان میگه طبیعی بعدش گفت نه فقط انحرافش(انحرافش زیاد مشخص نیست اگر کسی دقت نکنه) رو اوکی میکنم. چند روز پیش می‌گفت فقط قوزش برطرف شه نوک دماغم باریک تر شه.

ولی میگه اگر عمل زیبایی انجام بدم دیگه نچرال نیستم... 

میشه لطفاً اونایی که تهران ، شیراز یا مشهد عمل کردن اسم دکترشون رو بگن و اینکه راضی بودید؟ اگر امکانش هست عکس بینی تون رو بزارید...؟!

واینکه دوره نقاهت چقدر طول کشید و چیا می‌خوردین تو اون دوره و سختتون نبود که باید به پشت میخوابیدید؟ دوره نقاهت بیرون می‌تونستین برین چون خواهرم کلاس زبان می‌ره تازه باید درس هم بخونه؟ تا کی باید چسب بزنه؟ نمیشه بیرون رفتنی چسب نزنن؟ زیر چشماتون کبود شد؟ جای بخیه اش موند؟ و چقدر طول کشید ورم بینی تون بخوابه؟

ببخشید اینو میپرسم ولی از اجزای بینی تون اگر استخوانی چیزی جدا کردن بعد بهتون دادنش؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.