2777
2789
عنوان

عاقل ترین زنی که میشناسی کیه و چرا

1415 بازدید | 37 پست

میخوام یه زنی که عاقل و با سیاسته رو برای خودم به عنوان الگو انتخاب کنم

تو زندگیم و اطرفیانم که همچین شخصی رو ندیدم. تو دنیای مجازی و شخصیت های بزرگ هم دارم میگردم فعلا.

از نطر من زن عاقل کسی که اعتماد به تفس و عزت نفس داره. با هر کسی میدونه چجوری رفتار کنه . رو احساساتش کنترل داره. میدونه تو هر موقعیتی چیکار کنه.

از نطر شما زن عاقل کیه ؟ چه خصوصیاتی داره ؟

معیار هر ادمی برای عاقل بودن هم میتونه متفاوت باشه

به نظرم لازم نیست هیچکس رو الگو خودت قرار بدی همین مواردی که مثال زدی رو میتونی تو خودت پیدا کنی و خودت الگو خودت باشی و به این نتیجه برسی خودت اونقدر کامل شدی ک نیاز نیست از ادم دیگه الگو برداری کنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

معیار هر ادمی برای عاقل بودن هم میتونه متفاوت باشهبه نظرم لازم نیست هیچکس رو الگو خودت قرار بدی همین ...

خب اخه مشکل اینجاس که من نمیدونم تو هر موقعیتی چجوری رفتار کنم . الگو انتخاب کردن بهم کمک میکنه بفهمم چیکار کنم

خب اخه مشکل اینجاس که من نمیدونم تو هر موقعیتی چجوری رفتار کنم . الگو انتخاب کردن بهم کمک میکنه بفهم ...

منم گفتم همه اینها رو میتونی تو خودت پیدا کنی . موقعیت و شخصیت و جایگاه هر ادمی با ادم دیگه متفاوته هیچوقت نمیتونی کسی رو پیدا کنی ک دقیقا عین اون رفتار کنی این مثل این میمونه که قرص مریض دیگه ای برای فرد دیگه که بیماریش متفاوت هست تجویز کنی

رفتار تو بر حسب شخصیت و افکار خودت تایین میشه مثلا تو یک موقعیت خاص هر ادمی قرار بگیره قطعا بر اسا باور ها و شخصیت و چهار چوب ذهن خودش با اون موضوع برخورد میکنه . این چیزیه ک خودت باید پیداش کنی

خانم صاحب کارمون 

انقدر این خانم با شخصیته ب هیچکاری دخالت نمیکنه

تا ازش چیزی نپرسیدن حرف نمیزنه

دو نفر با هم حرف بزنه سرشو بالا نمیاره

دختراش با هم دعوا کنن طرف هیچکدومو نمیگیره میزاره خودشون حل کنن

از کاری ک میخواد بکنه با هیشکی صحبت نمیکنه

تو نداریش ی بار از دهنش در نیومد ما دستمون تنگه و کلی بدهی داریم

الانم ک وضعشون خوب شده ی بار پز نداد

همیشع واسه همه خوب میخواد و پشت هیشکی صحبت نمیکنه

با اینکه همه فامیل تو فامیل ازدواج کردن و حرف خیلی پشت همه میپیچه ولی با هیچکس بد نیست هر چی بخواد پشتش بد بگن نهایت کارش یکم فاصله بگیره

با اینکه شوهرش خیلی بد اخلاقه با همع ولی بدون مشورت زنش کوچیک ترین کار نمیکنه و همیشه ب خانمش احترام گذاشته و باهاش خوبه

آرزوم اینه مثل اون بشم بهترین زن ک میشناسم

خانم پسر خالم

بیست ودو سالشه

سه چار ساله تو فامیل ماست مورد تایید همه س

رفتارش گفتارش نحوه برخوردش خیلی خوبه

البته همسرشم مرد بسیار خوبیه آرامش و حس خوب براش فراهم کرده

ماشاالله بهشون

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
خانم صاحب کارمون انقدر این خانم با شخصیته ب هیچکاری دخالت نمیکنهتا ازش چیزی نپرسیدن حرف نمیزنهدو نفر ...

چقدر خوب.... واقعا از چنین آدمایی خوشم میاد 

یه چیزی چند وقته ذهنمو درگیر کرده اینکه ما تعیین میکنیم بقیه چجوری باهامون رفتار کنن یا اینکه رفتار بقیه با ما ربطی به اینکه ما چجوری هستیم نداره؟

مثلا الان همین خانم که شما میگید مدل رفتارش با همه یکسانه یا نه؟

چقدر خوب.... واقعا از چنین آدمایی خوشم میاد یه چیزی چند وقته ذهنمو درگیر کرده اینکه ما تعیین میکنیم ...

با همه خوبه 

اگه کسی بهش بدی کنه نهایتش اینه فاصله بگیره ولی هیچ موقع ب هیشکی نمیگه بد طرف رو ک مثلا حرصش خالی بشه

شوهرش پشته همه بد میگه و مسخره میکنه ولی این خانم تا حالا ندیدم شوهرش رو همراهی کنه 

ولی اینکه دو نفر با هم صحبت کنن تو سرت و بالا نیاری خیلی حرفه....

اونم اینکه ی کارگاه داشته باشی ی بار چوقولی نکرد پیش شوهرش از کارگراش هر کاریم کنن 

اصلاااااا خیلی خانمه 

بنظرم راز موفقیتش اینه ک جلو زبونش رو میگیره و کم حرفه

ساده نیست بگی از سادگیشه حالیش نمیشع

اتفاقا خیلی زرنگه تو همه چی

این خودش هنر میخواد بتونی سکوت کنی

چون خودمم خیلی دوس دارم اخلاقم رو عوض کنم 

ب این خانم تو هر موقعیتی ک براش پیش میاد خیلی دقت میکنم ببینم عکس العملش چیه

منم گفتم همه اینها رو میتونی تو خودت پیدا کنی . موقعیت و شخصیت و جایگاه هر ادمی با ادم دیگه متفاوته ...

اره حرفتو قبول دارم واقعا منطقی میگی ولی من جدیدا هر کاری میکنم بعدش خودم سرزنش میکنم که رفتار درست تری رو باید انجام میدادم. انگار که سردرگم شدم نمیدونم رفتار درست چیه . یکی میگی جواب کسی که بی احترامی میکنه نده . یکی میکه باید جلو کسی که بهت بی احترامی میکنه وایسی. 

این فقط یه مثال بود تو همه چی به این دو راهی و چند راهی میخورم و نمیدونم کدوم درسته