2777
2789

دوست دارم به خواستم برسم خیلی از خدا خواستم ولی نشد دوست دارم برای اخرین بار بازم ازش بخوام اگه دیگه نشد دیگه نمیخوام بخوام‌

دریا زده از خیسی باران نهراسد🌸🌊🌊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من سه ساله اومدم قم زندگیم زیر و رو شده هر چی از خدا تو حرم حضرت معصومه خواستم بهم داده با توکل واقعی بخواه ردت نمیکنن من که خیلیبه حضرت معصومه ارادت و اعتقاد پیدا کردم ارزش داره بیای قم بسیار رئوفن

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
من سه ساله اومدم قم زندگیم زیر و رو شده هر چی از خدا تو حرم حضرت معصومه خواستم بهم داده با توکل واقع ...

اگه رفتید برای منم دعا کنید لطفا فعلا نمیتوم برم

من خیلی دعا میکردم ولی گاهی حتی نشونه هم نمیدیدم تا اینکه شروع کردم به شکرگزاری صبحا شبا هر وقت تو طول روز ک یادم میومد از خدا تشکر میکردم سپاسگزاری و بهش میگفتم ایمان دارم معجزه میکنی

چن نفر ک به خواسته هاشون رسیده بودن دیدم میگن اصلش باور و ایمان از ته دله ینی یه لحضه هم منفی فکر نکنی ینی همه چیزو خداوند بببینی ایمان و باور داشته باشی اون هرچیزی ک بخوای و بهت میده به این فکر نکن چجوری حلش میکنه فقط بسچاری بهش با حال خوب نه گله شکایت  ایمان داشته باشی برات خلقش میکنه

چله سوره عبسم خوبه گلگ

از خانوم فاطمه زهرا بخواید براتون واسطه شن دعا کنن

بگو دیگران برات دعا کنن روایته میگن با زبانی دعا کن ک با اون گناه نکردی

تو نی نی سایت خواستم اما تو واقعیت روم‌ نمیشه بگم

اگه رفتید برای منم دعا کنید لطفا فعلا نمیتوم برم

انشالله یادم بمونه چشم

من خیلی آدم عجیبی ام... با اینکه همیشه و همیشه واسه شروع هر کار جدیدی از سمتِ نزدیک ترین آدم زندگیم منع و مسخره میشم ولی بازم همیشه برای یه شروع دوباره ذوق زده ام... اما قدرت بازدارنگی اون قوی تر از شوق و ذوق منه و اونقدر تلاش میکنه تا دیگه منم نرم سمتش... دیگه نخوام اون کار جدید رو... نمی دونم تا کی قراره رویاپردازی کنم و اونم بهم بخنده ولی خدایا تو دستگاه عدل و انصافت به این ظلمی که در حقم میکنه چی میگن؟... خوشحالی دزدی؟ ذوق شکنی؟ تخریب آرزو؟... هر چی که هست باید تاوان سنگینی داشته باشه... و من منتظر دیدن روزی ام که تاوانشو بد پس بده💔
خوش به سعادتت منم دعا میکنی حرمش ریحانه برسم به خواستم

چشم عزیزم انشالله برسی به خواسته هات