2777
2789

رفته بودیم لباس بخریم بعد من بین دولباس گیر کردم بعد پسره گفت خانم این لباس بهتره قیافتون شبیه اروپایی هاس استایلتون بیشتر به این میخوره 

این دوست پسر بیشعورم دستمو گرفت از مغازه منو انداخت بیرون جلو این همه آدم 

بعد جنگ و دعوا که اره کرم از خودته از عمد اینجوری آرایش می‌کنه که ازت تعریف کنن،گفت خاک تو سرت که هدفت شده دلبری واسه پسرا ،بخدا من هدفم اینجوری نیست😭😭منم قهر کردم خودم برگشتم بعدشم بلاکش کردم حس میکنم شکاکه چون از ازدواج سابقش خیانت دیده 

الان با شماره ناشناس زنگ زد که جواب ندادم نمی‌دونم چیکار کنم دست از سرم برداره

باهم مهربون باشیم💚🌱......روزی من مردم که تو رفتی خواهرم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوست پسر خر کیه که بخواد نظرش مهم باشه

وقتی قدر خودتونو نمیدونین و با هر خاک برسری وارد رابطه میشین همین میشه دیگه

هار میشن

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

مگه بی رنگ و رویی؟ 

اروپاییا اکثرا کمرنگن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند
دوست پسر خر کیه که بخواد نظرش مهم باشهوقتی قدر خودتونو نمیدونین و با هر خاک برسری وارد رابطه میشین ه ...

خاک بر سرم با این انتخابم😭

به اینده هم فکر کن. در حال نباش عزیزم. ببین فرد مناسب تو هست یا نه

خیلی احترام مو می‌زاره دوست داره پیشرفت کنم،کمکم می‌کنه خخیلیی معیار خوب داره

ولی تنها معیار بدش اینه چه میگه زیاد اریش نکن

خیلی احترام مو می‌زاره دوست داره پیشرفت کنم،کمکم می‌کنه خخیلیی معیار خوب دارهولی تنها معیار بدش اینه ...

دوست پسرتم ک سابقه ازدواج داره !!!

همون دامادتون ک بهتر بودش که