2777
2789
۲۰

دهنت سرویس ، بشین سرجات ببینم 

اسمتم عوض کن به سنت نمیاد

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی که منو برای خودم بخواد نه رفع نیازهاش می‌دونم باید نیازم رفع بشه میشه کسی که مثل خودم دلش پاک با ...

آره دقیقااا 

منم دوست دارم با خانوم آیندم باهم پیشرفت کنیم و به آرزوهامون برسیم

خب بچه ای دیگه  

خدا جونم هرلحظه حضور پر از عشقتو توی زندگیم حس میکنم بااینکه بنده خوبی نیستم🥲هزاران بار شکرت🥹🤍"آقایون درخواست ندین لطفا خانوماهم اگه درخواست دادین لطفا قبلش توی تاپیک علتشو بگین"🌸...اگر بهم پریدی و بد حرف زدی و جوابتو ندادم بدون درحدی نیستی خودمو بخاطرت ناراحت کنم..😄یه صلوات به نیت موفقیت تحصیلی و شغلیم هدیه به پدر عزیزمون امام حسین میفرستی؟"شاید کمی دیر بشه ولی نمیذارم حسرت شه"🫠اگه‌هم تونستی یه فاتحه یا صلوات برای عزیزِ از دست رفته‌م بفرست دوست مهربونم🙂🖤در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی، همچو لالایی خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی، همچو ماهی که در برکهٔ قلب من عکسِ رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...🥀

تشکیل خانواده بدم و مستقل بشم

خیلی زوده. هنوز به شناخت از خود نرسیدی. هنوز نمیدونی چی میخوای. یه کم صبر کن، یه کم تجربه کسب کن که بدونی چی میخوای از زندگی، از همسر. پسرا که دست و پاشون بسته نیست که برای استقلال برن سراغ ازدواج. 

الهیاخه پشیمون میشی شک نکنازدواج تو سن پایین محکوم ب شکست

با ۲۰ سال سنی ک داره ولی سرمایه ش اوکیه 

پسر ۳۰ ساله میشناسم نداره والا درماد ۲۰ و ۳دانگ خونه و پس انداز 

اگه واقعا پخته باشه تیلیم براش خوبه 

حتما ی چیزی میدونه ک میخواد ازدواج کنه و تشکیل زندگی بده بچه ۳ساله نیس ک . 

https://s6.uupload.ir/files/screenshot_۲۰۲۵۱۱۱۱-۱۳۳۷۵۶_gallery_ik3x.jpg

آره دقیقااا منم دوست دارم با خانوم آیندم باهم پیشرفت کنیم و به آرزوهامون برسیم

توهم مثل منی من دلم میخواد باهم یه زندگی بسازیم که هیچی نمونه مانع دوست داشتنمون بشه باهم به هدفهای بزرگ دست پیدا کنیم پشت هم باشیم تو سختیا دست همو محکم بگیریم وقتی از یه چیزی خسته بشه یا شکست بخوره دستمو بزارم دو طرف صورتش سرمو بچسبونم به سرش بگم‌ من اینجام نترس من خودمم پشتتم به درک که هرکس بخواد پشتتو خالی کنه اگه حتی همه ی دنیا ازت دور شن من یکی طرفدار توام

خدایا عاشقتم همین ❤️✨