2777
2789
عنوان

اختلاف سنی سیزده سال

2579 بازدید | 44 پست

من تا قبل این میگفتم نباید اختلاف سنی بیشتر از ۵ سال باشه خیلی حساس بودم حالا ی خواستگار دارم ۱۳ سال ازم بزرگتره خیلی ازش خوشم اومده از هر لحاظ. اوکیه 

اختلاف ۱۳ سال شوگر محسوب میشه ایا؟😐

شوگرنمیشه

ولی خیلی اذیت میشی بعدها

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پارتنرم ۱۴ سال اختلاف داریم ولی بخاطر رفتار سردش خودم باهاش کات کردم مراقب باش سرد و بی حوصله نباشه چون به هر حال ممکنه خیلی از چیزا از نظر ما اوکی باشه ولی برا اونا مسخره به نظر بیاد

خواهش میکنم دقت کن عزیزم این مورد خیلی مهمه

دوستم و شوهرش ۱۲ سال اختلاف سنی دارن 

ولی بهشون میخوره نهایتا ۶ سال اختلاف سنی داشته باشن خیلی هم با هم خوبن 🥲به نظر من ازدواج یه چیز کاملا شانسی هست 

حالا نمیگم اینا تاثیری نداره 

ولی تاثیرش خیلییی کمه 

یکی میبینی اختلاف سنی 

مدت زمان شناختشون 

عقاید و همه چیشون یکی هست 

ولی به یکسال نکشیده جدا میشن 

یه نفر هم جوری همه چی ناجور هست میگی اینا هیچ وقت نمیتونن با هم زندگی کنن یه دفعه میبینی همونا کنار هم خوشخبت ترین میشن 🥲

منو شوهرم ۱۵ هستیم شوگره به نظرت؟😂تا حالا از بُعد شوگر بهش نگا نکرده بودم😂

نمیدونم والا منم یهو زد به سرم😂😂

به مشکل برخوردین میتونین را بیاین باهم؟

چرا از چه لحاظ

خیییلی زیاده...فکن تو سی سالت بشه اول جوونی و خوشگلیته بعد شوهرت ۴۵ سالشه و موهاش داره سفید میشه صورتش داره چروک میوفته کم کم...بعدم شما دو نسل متفاوتین سخته بخواین همدیگه رو درک کنید...بکن یه دختر بیست و نه سی ساله که اینهمه جنب و جوش داره کنار یه مرد چهل و پنج ساله باشه که الان دیگه میخواد به ارامش برسه تو زندگیش

میشه برای حاجتم هر چند تا که خواستی صلوات بفرستی💚