2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی با غذا نخوردن لاغر میشه آخه مومن

بدن خودتو داری داغون می‌کنی

رژیم جایگزینی داشته باش با ورزش های صحیح و مداوم... هم لاغر میشی هم بدنت حجم میگیره

اگه فقط میخوای لاغر شدی که کالری شماری خیلی خوبه

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
کی با غذا نخوردن لاغر میشه آخه مومنبدن خودتو داری داغون می‌کنیرژیم جایگزینی داشته باش با ورزش های صح ...

دقیقاا . ادم ممکنه با غذا نخوردن لاغز شه اما با مشکل ریزش مو و کمبود ویتامین و شل شدن یهویی بدن و قفل کردن وزن روبرو میشه

دقیقاا . ادم ممکنه با غذا نخوردن لاغز شه اما با مشکل ریزش مو و کمبود ویتامین و شل شدن یهویی بدن و قف ...

بابا لاغرم نمیشه

تبدیل میشه به عروس مردگان... آدم ببینه وحشت می‌کنه

نمی‌دونم این چیه جدیدا یاد گرفتن... شام نخور لاغر میشی، غذا نخور لاغر میشی، والا نمیشیییی🤡🔪

[کسی‌که‌برای‌‌دیگران‌خواستار‌روشنایی‌ست، روشنایی‌بدو‌ارزان‌خواهد‌شد🌿🤎].                  زرتشتی‌سایتتونم🗿🤍
مگه هر لاغری جذابه؟

اخه من قبلن خیلی خوب بودم دوران راهنماییم و اویل دبیرستان بعد ک پشت کنکوری شدم از ۵۰ رسیدم ب ۷۰ توسه سال ازوقتی وزنم زیاد شده همش همه میگن زشت شدی

ب امید ایران سراسر ایرانی🥂