2777
2789

از همون اول اول شرو میکنم حالا هرچقدرش یادمه

یادمه میرفتم مهدکودک خیلی شلوغ بودم اذیت میکردم

جوری بودم که هرکی هرکار میکرد مینداخت گردن من و بقیه هم فوری قبول میکردن😂

یروز تو مهدکودک داشتیم بازی میکردیم یکی از پسرا یکی از دخترا رو هل داد خورد زمین النگوهاش به لبه نیمکت خورد و شکستن

و در کمال پرویی انداختنش گردن من😂

یعنی بعد اونهمه ساللل مادر دختره هروقت منو میبینه میگه النگوها دخترمو شکستی🤣 تا براش گفتم بابا من نبودم پسرعموش اینکارو کرده دیگه ول کنین😂😂

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه های بیش،فعال فامیل

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

زیاد بودن خاطرات فقط اونایی که یادم مونده میگم

اقا ما اومدیم پیش دبستانی

یادمه اب مدرسه قطع بود هرچی به معلم میگفتم اجازه بده برم از مغازه ای جایی اب بیارم نمیذاشت همه هم بدجور تشنشون بود

خلاصه زنگ تفریح جیم زدم رفتم یه جانوشابه اب اوردم

سرکلاس داشتم به بچه ها اب میدادم نوبتی معلمه اومد از پشت زد پس گردنم یکی دوتا ضربه بهم زد منم خیلی بدم اومد گفتم چیکار داری میکنی دارم بهشون اب میدم گفت لازم نکرده نظم کلاسو بهم زدی

خلاصه گذشت یروز سر کلاسش بودم بلند شدم گفتم اقا اجازه گفتم جانم بگو یهو یادم رفت که چی میخاستم بگم همیطوری گفتم نگا اون جنازه😂

اقا کلاس ترکید بعد اون دیگه تو مدرسه این جمله پخش شد الان هم بعضیا یادشونه

اومدیم کلاسهای بالاتر

یادمه یروز معلمم نیومده بود

میگفتن کسی حق نداره از کلاس خارج بشه بره بیرون

منم کسی میگفت کاریو نکن باید حتما اونکارو میکردم😁 منم رفتم تو حیاط

کلاس سوم بودم

یهو دیدم معلم کلاس چهارما اومد بیرون گفت کی گفته بیای بیرون بیا برو کلاس حالا بچه ها کلاس خودمونو کلاس چهارم دم پنجره جمع شدن دارن نگا میکنن😂 گفتم معلمم نیومده فعلا هروقت اومد میرم گفت میگم بیا برو داخل گفتم تو معلم من نیستی پس کاریت به من نباشه اقا عصبانی شد بنده خدا اضافه وزن داشت از اون هیکلیا بود افتاد دنبالم یهو نمیدونم چی شد گرفتم 😂خلاصه بردم سر کلاس شکایتتم به معلمم کرده بود اونم اومد یه دعوایم کرد

تا کلاس سوم معلمامون خانم بودن

کلاس چهارم نگم براتون

یه معلم اقایی برامون اومد بدجوررر بچه هارو میزد اگه سوالی میپرسید کسی بلد نبود

من تا قبل اون درس نمیخوندم یعنی جوری بود مادرم کنارم مینشست حق نداشتم تکون بخورم تا چند کلمه درس بخونم با وجود اون همیشه معدلم ۱۹.۲۰ بود

ولی اینسال واقعا از ترسش خودم مینشستم میخوندم😂

یادمه یبار امتحان املا داشتم میان ترم نخونده بودم منم از ترس نرفتم اونم زنگ زد که هر طور شده باید بیاد خلاصه مجبور شدم رفتم بهم گفت میدونم نخوندی فقط دعا کن نمره پایین نگیری یعنی زیر هفده میگرفتی کتکرو خورده بودی اون موقع😂

اقا من امتحان دادمو بدون یه غلط بیست گرفتم بدون اینکه یه کلمه بخونم😂