2777
2789
عنوان

این شوهر باید چیکار کنه

250 بازدید | 15 پست

زنی ک همش قهر میکرده میرفته خونه باباش

هی برش میگردوندن بعد باردار شده باز قهر کرده رفته یکی دوسال بعد برگشته ینی اشتیشون دادن پسرشون بدنیا اومده بوده یکسال بیشتر داشته

دوباره قهر کرده رفته

شوهره درخواست جدایی داده زنه تو جلسات دادگاه شرکت نمیکنه و نمیره.برهم نمیگرده

ینی ن زندگی میکنه ن جدامیشه

بعد شوهره هم ادم خوبیه همه چیش اوکیه مسئله حادی نداره دختره هم قبول داره فقط میگه ازش سرد شدم

خب این شوهره حق نداره خیانت کنه؟

باید تا کی بلاتکلیف و اواره بمونه این مرد؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جلسات رو بره و تکلیفشو یه سره کنه. هیچ فایده ای نداره کارش

خودشم نمیدونه چی میخاد از یه طرف دلش میخاد تو شهر خودمون و کنار ما باشه از یه طرف بخاطر بچش میترسه جداشه

تقصیر شماست که بزور هر سری اشتیشون دادید برگرده یه طفل معصوم به دنیا بیاره تو زندگی که نمیخوادش الان باز دارید همون کار اشتباه رو تکرار میکنید احساستیش کنید به ناچار برگرده یه بچه دیگه رو هم دنیا بیاره بدبخت کنه عاقبت چند سال بعد طلاق بگیره با دو تا بچه بیگناه اگر از اول حمایتش کرده بودید جدا شه پای یه بچه بیگناه تو همچین زندگی باز نمیشد

تقصیر شماست که بزور هر سری اشتیشون دادید برگرده یه طفل معصوم به دنیا بیاره تو زندگی که نمیخوادش الان ...

عزیزم خودش هم میخاد پیش ما باشه هم میخاد جدانشه و می‌ترسه 

حرف منم اینه ک تکلیف اون بدبختو حداقل روشن کن

اینجوری ک نمیشه.

خودشم نمیدونه چی میخاد از یه طرف دلش میخاد تو شهر خودمون و کنار ما باشه از یه طرف بخاطر بچش میترسه ج ...

چه زن بی عقلی. بچه تو زندگی بدون عاطفه ده برابر بیشتر از یه بچه طلاق اسیب میبینه. خواهرتم خودشو محروم کرده از یه زندگی خوب.

عزیزم خودش هم میخاد پیش ما باشه هم میخاد جدانشه و می‌ترسه حرف منم اینه ک تکلیف اون بدبختو حداقل روشن ...

پس خواهرتون به روانپزشک احتیاج داره نه توصیه نی نی سایت این یه مشکل روانیه باید جدیش بگیره تعادل روانی نداره