2777
2789
عنوان

چرا بين بچه هاشون فرق ميزارن؟

1283 بازدید | 122 پست

پدرشوهر و مادر شوهرم فقط دو تا پسر دارن، برادرشوهرم مجرده

در حالي ك ما اول زندگي خيلي مشكل داشتيم و اونا ي مقدار كمك كردن و هميشه هم منتش رو گذاشتن ولي واسه برادر شوهر مجردم همه كار ميكنن و هيچ منتي هم نميزارن

الانم دارن واسش تو ي پاساژ مغازه ميخرن چون اقا حوصله دانشگاه و درس خوندن نداره، ميگم واسش ي مغازه بخريم ك مثلا تو محيط بيرون الوده نشه

در حالي ك كم كم ارزش مغازه ٣٠٠ ميليون تومنه، بعد من ميگم خب اين پسرشون چند سال بعد ازدواج ميكنه، درسته ك ب ي پسر اول زندگي اين همه سرمايه بدن ولي ب پسر ديگشون چيزي ندادن؟؟؟؟

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️

آره درسته. مال خودشونه اختیارشو دارن.

قانون نانوشته ای در این باره نداریم.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره درسته. مال خودشونه اختیارشو دارن. قانون نانوشته ای در این باره نداریم.

واااا چه بی منطق...

لالا لالا بهشت من،گل اردیبهشت من🌹خدا با لطف آورده،تو رو تو سرنوشت من 😍 برای مامان شدن همه ی منتظرا یه صلوات بفرستین.
 واااا چه بی منطق...

بنظر من میشه واااااا چه گدا.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

عزیزم لابد برادر شوهرت سیاست داره و از اوناس که مدام به جونشون نق میزنه برا ساکت و رام کردنش لی لی به لالاش میذارن.ولی شوهر تو همیشه خودبه خود بی زبون و رامه خیالشون راحته و تلاشی برا راضی کردنش نمیکنن.

لالا لالا بهشت من،گل اردیبهشت من🌹خدا با لطف آورده،تو رو تو سرنوشت من 😍 برای مامان شدن همه ی منتظرا یه صلوات بفرستین.

شاید میگن واسه اولی عروسی گرفتیم واسه دومی مغازه می گیریم. من خیلیا رو دیدم اینجور . اکثرا چون پسر دوم بی عرضه بوده مجبور بودن اینکارو کنن. راه دیگه ای هم واقعا ندارن

بیا حالا قهوش با من شکلاتش هم با تو

عزيزم مطمئنا شوهر شمام مجرد بودني كمكش كردن 

الان برادر شوهر من كه مجرده ماهي دقيقا يك مليون خرج لباس هاشه 

پدر شوهرم بياد بگه چون ماهي يك تومن اون خريد ميكنه بيا پسرم به تو هم بدم؟ 

شوهر من ديگه مستقل شده و جدا شده و وقتي هم مجرد بود پدرش تا اين حد توان مالي نداشت كه الان دارن شايد يه كفش رو چند سال پوشيده وقتي همسن برادرشوهرم بود

من به غمگين ترين حالت ممكن شادم  تو به آشوب دلم ثانيه اي فكر نكن
خب مال خودشونه ولي نبايد با اين كارا ب نظرم بين بچه ها حساسيت ايجاد كنن ك😒

این مربوط میشه به همسر شما و پدر و مادرش. توقع شما از خونواده خودتون و شخص همسرتون میتونه باشه.

خیلی بده فرق گذاشتن

فقط از اين لحاظ نيس ك

اونا چون ميگن همسر من ازدواج كرده زياد ب همسر من محبت زباني يا عملي نميكنن

مثلا اگه خونشون باشيم همسرم ي كم دير كنه و موقع شام نياد اونا ديگه ازش پذيرايي نميكنن و وظيفه من ميدونن ك شامش رو ببرم بدم، در حالي ك واسه پسر مجردشون اگه يك شب هم بياد بيدار ميمونه شامشو ميده بعد ميخوابه

همسرم خيلي ناراحت ميشه ولي هيچ وقت ب روشون نمياره

خداجونم ممنونم واسه همه چي❤️❤️❤️