2777
2789
عنوان

بنظرتون د٫ست پسرم برمیگرده

296 بازدید | 29 پست

نزدیک سه ساله باهم بودیم دیوانه وار عاشقم بود واقعا پسر ذات پاک و خوبیم هست 

تو دانشگاه اشنا شذیم و همیشههه کنارهم بودیم خیلی خوش میگذشت😥

تا اینکه فارالتحصیل شدیم و بحث ازدواج و سربازی پیش اومد تصمیم گرفت سفت بره سرکار تا پول جمع کنه و بعدش سربازی و بیاد خاستگاری

منم این وسط توقعم بالا بود باید تولد و ولنتاین و اینا طلا بخری چهاربار مسافرت رفتیم تو یسال

خلاصه اون هروز روزی ۱۵ساعت میرفت سرکار دیگه من هفته ایی یبار میدیذمش 

خسته بود همش جونی تو بدنش نبود انقدر قرارامون بیکیفت شده بود که حد نداره میخاست سریع منو خونه برسونه پیشم دیگه ساکت بود نمیدونست چی بگه از بوس و شیطنتم که دیگه اصلا خبزی نبود انگار پیش داداشم نشستم

خلاصه خیلی سرد شده بود بهم ٫بهش میگفتم توروخدا اینجوری نرو سرکار بزار یکم بیشتر جوونی کنی همو ببینیم. یه هفته مثلا یروز در میون ۱۵ساعتی میرفت بقیشو ۸ساعت دوباره هفته بعد همون اش و همون کاسه …

خلاصه کنم با دوستاشم که دیکه اصلا بیرون نمیرفت 

رابطمون سه ماه اخر همش جنگ و دعوا بی تفاوتی از طرف اون تا اینکه وسط یه دعواها گفت دیگه حسی به هیچی و هیچکس ندارم برو …کلی جلوش گریه کرذم زار زدم ولی اون پسر احساساتی دیگه خبری ازش نبود هیچ ری اکشنی نشون نمیداد…میگفت سه ماه گریه و ناراحتی داره بعد یاذمون میره  من نتونستم دوباره خودم برشگردوندن دوباره بعد چندمدتی دعوا شد ۵روز از هم بیخبر بودیم نیومد جلو دوباره من رفتم …دوباره خوب شدم اینسری کات کردیم واقعی و من دارم پر پر میشم بدون اون

اکانت تلگرام و اینستاش دستمه با کسی نیس حتی هنوز قلب تو بیوشو برنداشته 

نمیدونم افسرده شده یا دلشو زدم یا دیگه دوسم نداره

من دل نازکم،الکی ادای آدم قویارو در میارم لطفا با من مهربون باشین💙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم دوست پسرت چیه؟😂چقدر شبیه اتفاق منع این😐😐😐خیلی خیلی خیلی شبیه اتفاق منه اصلا کپی خود خودشه😐

جدی میگی؟الان کاتین شما؟امین اسمشه 

جدی میگی؟الان کاتین شما؟امین اسمشه

خب خداروشکر هم اسم نیستن 😂

اره اصلا دقیقا همین اتفاق افتاد ...عاشق و دیوونه ک میکرد ولی یهو ....خیلی یهویی ...حتی پروفایل و بیوی اینستاش دقیقا حرف اول اسم منع و برنداشته 😐

کاربری دست دو نفر

اون قلب شاید برای دونفر دیگه هم هست با همین قلب ها چقدر دلخوش نشدیم و بعد فهمیدیم همه چی الکی بوذه

قلب اره ولی حرف اول اسم و عکس دوتایی مون رو پروفایل چی😐

کاربری دست دو نفر

اون قلب شاید برای دونفر دیگه هم هست با همین قلب ها چقدر دلخوش نشدیم و بعد فهمیدیم همه چی الکی بوذه

اخه اکانت تلگرام و اینستاش دستمه

خب خداروشکر هم اسم نیستن 😂اره اصلا دقیقا همین اتفاق افتاد ...عاشق و دیوونه ک میکرد ولی یهو ....خیلی ...

بیام پیویت؟

چی بگم والابنظرت منتظرش بمونم؟خیلی دوسش دارم کل زندگیم مختل شده

عزیزم منم رابطه ۵ساله رو تموم کردم

مث دوست پسر تو شده بود

کاربری دست دوتا رفیقه که وقتی تعلیق میشه میاد رو اکانت من(مجرد و مجرد🌱)