2777
2789
شما ریزش موهات از آخر خوب شد یا ن؟

خوب که نشد ولی کلا بیخیالش شدم 

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

روزی چندتا ریزش داری مگه؟ریزشت ارثی بوده؟

نمیشمارم ولی خب یه روز در میون یه گلوله مو

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

منم دیروز از دکتر اومدم فقط شدید آهن و ویتامین دی همیشه یادمه مشکلم این بوده

ببین کمبود منیزیوم باعث میشه ویتامین دی جذب نشه ، ویتامین دی کم باشه آهن و کلسیم هم جذب بدنت نمیشه 

اینا مثل زنجیر به هم پیوسته هستن برای رفعشم

روزی نیم ساعت جلو آفتاب مستقیم قرار بده دست و پاهاتو(از پشت شیشه جذب نمیشه)

روزی ۵ تا خرما بخور

شیره انگور و ارده کنجد بخور

گردو ۵ تا 

بادوم ۵ تا

آناناس و انبه روزی دوسه تا برش بخور

انجیر خشک روزی ۳ تلبنیات حتما روزی ۲ لیوان شیر و یک پیااه ماستو بخور

تخم کدو و جوددسرپرک 

ماهی 

گوشت گوسفندی

کشمش روزی ۱۴ تا

روی غذاهات کنجد بپاش

پسته هم روزی ۱۴ تا

بچه ها میگن خیارم سرشار از منیزیومه بخور

ببین کمبود منیزیوم باعث میشه ویتامین دی جذب نشه ، ویتامین دی کم باشه آهن و کلسیم هم جذب بدنت نمیشه ا ...

مرسی عزیزززم

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
تخم آفتابگردانم میتونی بجای تخم کدو بخوری

اتفاقا داریم خامشو 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
خب علت ریزشت چیه؟ دکترا چه تشخیصی دادن

هورمونی

هورمون مردانت زیاده؟من خواهرمم هورمون مردانش زیاد بود رازیانه خورد خوب بود

آره ولی پرولاکتینمم بالاست نمیتونم رازیانه بخورم

اها ان شاالله که هرچه زودتر خوب بشی عزیزم.ریزش مو خیلی بده منم دارم.ظاهرا درمان خاصی هم نداره فقط با ...

مرسی عزیزم من که دیگه رهاش کردم به حال خودش هرچی هی استرس بگیریم بدتره

ببین کمبود منیزیوم باعث میشه ویتامین دی جذب نشه ، ویتامین دی کم باشه آهن و کلسیم هم جذب بدنت نمیشه ا ...

1- ویتامین دی ارتباطی به جذب آهن ندارد برای جذب آهن به ب12 و اسیدفولیک نیاز دارید و ویتاین سی هم مفیده
2- با این رژیم غذایی که شما تجویز کردید در بلندمدت باعث افزایش هورمون انسولین شده و زمینه ساز بسیاری از بیماری‌ها میشود
3- ویتامین دی 3 فعال ساز دارد 1- منیزیوم،2- ویتامین ب2، 3-ویتامین ب3، شماکه کمبود ویتامین‌دی دارید حداقل برای یک تا دوماه روزانه از منیزیوم بیومگنلیت که جذب بسیار بالایی دارد استفاده کنید تا هم ویتامین دی فعال شود و هم در بدن کلسیفه ندهد در ضمن هفته ای 3 عددقرص ب کمپلکس هم برای تامین ب2 و ب3 مصرف کنید که بسیارمهم است برای بالا بردن جذب ویتامین دی باید دوز نیز بالا رود چون بعضی‌ها نسبت به اثرات ویتامین‌دی مقاوم هستند و باید دوزهای بالاتری مصرف کنند حداقل مصرف در یک آدم بالغ هر 10 روز یک قرص 50 هزار ژلاتینی همراه با نهار است
4- رنج نرمال در خانمها بین 50 تا 80 است چون سیستم ایمنی یک خانم در ماه دوبار بین 40 تا 80 درصد تضعیف میشود تمام کسانی که بیماری خودایمنی گرفتن سالها ویتامین دی زیر 50 داشتنند و اگربه 70 تا80 نزدیک بشه سیستم ایمنی در بهترین حالت و جذب کلسیم به استخوان و دندان تا 70 درصد افزایش میابد
5- سن-جنسیت-فصل-منطقه جغرافیایی و فیزیک بدن در میزان مصرف ویتامین دی تاثیرگذار هستن و باید حداقل 2 تا 3 بار در سال ویتامین دی با آزمایش چک بشه تا میزان دوز مصرفی تنظیم شود

هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر می‌کنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.