2777
2789
عنوان

بیشتر از همه گله دارم

67 بازدید | 3 پست

خیلی درد دارم ۲۰ سال تو ی زندگی سمی زندگی کردم . با ی پدر اشغال . سراسر وجودم نفرته . آدمی شدم که نسبت ب خوشحالی کسی خوشحال نمیشم . دلم سیاه شد قلبم سیاه شد . خودمو داغون کردم . وقتی به چشمام نگاه میکنم شرمنده میشم بابت تک تک گریه های که کردم اشکایی که ریختم . خیلی غصه دارم خیلیییی گله دارم فقط بخاطر ی اشغال که زندگیمونو جهنم کرده میبینمش حالم بد میشه انگار که قلبم تیکه تیکه میشه کاش خدا هر آدمی و پدر و مادر نکنه کاش هرکسی طبق لیاقتش مالکیت پیدا کنه .خدایا تو که می‌دونستی قراره زجر بده چرا بهش بچه دادی . خیرندیده ی اشغال 

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موضوع چیه عزیزم اگر دوست داشتید صبحت کنید در موردش تا کمی آروم بشید

بابای اشغالم

بارها میگید چرا تاپیکات تناقض داره عزیزان منو دوستم باهم تو این اکانتیم یبار من تاپیک میزنم یبار اون لطفاً حاشیه درست نکنید ❤️