2777
2789
عنوان

رژیم چاقی و لاغری

95 بازدید | 6 پست

سلام عزیزا . من رژیم لاغری و چاقی میدم ، البته اسمشو نمیتونم بزارم رژیم چون شما اگه چیزی که از طرف من دریافت میکنید رو ببینید متوجه میشید که هیچ رژیم سختی در کار نیست و قرار نیست وعده ای از غذاهاتون رو حذف کتید ، بلکه من فقط بهتون برنامه ای میدم که بدونید هر چیز رو چه زمان و به چه اندازه ای میل کنید تا نه گرسنه تون بشه و نه اینکه وزنتون بالا بره . همچنین شما میتونید با این برنامه ی غذایی که بهتون میدم در ماه 8 کیلو وزنتون پایین میاد . اهل دروغ نیستم که بگم 15 کیلو و ... با برنامه ی من بیشتر از 8 کیلو یا حتی گاهی 7 کیلو هم وزنتون بیشتر پایین نمیاد اما برنامه تضمینی هست و مهم ترین چیز اینکه از این مطعن هستید که با مشکل ریزش مو و قفل کردن وزن روبرو نمیشید،هربرنامه به صورت اختصاصی بر اساس قد و وزن خودتون داده میشه و شما یک برنامه دریافت میکنید و نیاز به دریافت برنامه ی اضافه ای ندارید و با همون برنامه میتونید تا اخر پیش برید . قیمت این برنامه 200 تومن هست و نسبت به برنامه های دیگه خیلی به صرفه تر هم هست . همچنین من مربی ایروبیک هم هستم و خیالتون میتونه از بابت برنامه ای که دریافت میکنید راحت باشه . اگر مایل به دریافت این برنامه هستید قد و وزنتون رو اعلام کنید که اول صحبتی باهاتون داشته باشم و اگر باز هم مایل بودید برنامه رو بهتون بدم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.