2777
2789
عنوان

وسایلوجمع کردم مادرشوعرم

251 بازدید | 7 پست

سلام برج هفت اخراش موقع اساس کشیه من ازالان کارتون گرفتم وسایل اضافه رو دست تنهام  کسی نی کمکم کنه سرکارم میرم دخترمم دوسالشه. حالا خانواده شوهرم گفتن میخایم بیایم چن‌روزمیمونن پتوهام کثیفن خیلی بشورم الان باز رفتن باید بشورم   خونه هم ک مستاجریم الان  اوضاعش افتضاحه لوله هاش خرابن دسشویی  کاهش خرابه بزور باید آب بره داخلش میزنه بالا  هم عروسمو شوهرش و خانوادع شوهرم بیانم کم کم ی هفته هستن  بهشونم گفتم اوضاع اینطورع ولی مادرشوعرم خیلیییی بیشوره. هنوز یک ماه نشده رفتن  21روژ اینجابودن باز داره میاد. هروقتم میاد کلی آدم میاره باخودش دستمونم حسابی خالیع  نمی‌دونم چیکارکنم شوهرم میگ عب ندارع بزار بیان التماسشون می‌کنه هرچی میگم وضعیت رو ببین میگ عیب ندارع بعد اونا ک‌برن پشتم حرف میزنن هوووف چیکارکنم من

عزیزم چ شرایط سختی خودشون باید بدونن نیان چ بگیم والا مجبوری باز شوهرتم که حرفی نزده واسشون شرایطوبگه

ﺩﻧﯿﺎﯼ ﻣﻦ ﻫﻤﻪ ﺟﺎﯾﺶ ﺑﺎﺭﺍﻧﯽ ﺳﺖﻫﺮ ﭼﻪ ﮐﻤﺘﺮ ﺑﺪﺍﻧﯽ ﮐﻤﺘﺮ ﺧﯿﺲ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﺷﺪ..!  

بیخیال باش همون پتو ها رو بده به روتم نیار . خودشون کثیف کردن دیگه . بقیشم که لوله کشی و ایتا دست شما نیست . بیان یکم اذیت شن آدم شن . میتونی هم بگی پتو با خودشون بیارن . بگو وسایلمو بردم انباری یا خونه مامانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چ شرایط سختی خودشون باید بدونن نیان چ بگیم والا مجبوری باز شوهرتم که حرفی نزده واسشون شرایطوبگ ...

خودشون می‌دونن ولی مادرش ازلج ک بگ باید دید توهرشرایطی میزبان بچه هام باشی میارشون

بیخیال باش همون پتو ها رو بده به روتم نیار . خودشون کثیف کردن دیگه . بقیشم که لوله کشی و ایتا دست شم ...

هیچکسوندارم اینجا والا انباری هم ندارم خونم 43متره ک اتاق خواب یدونس وسایو ریختم توکارتن. فرششم جمع کردم

بزار بیان در حد توانت رقتار کن اتفاقا

بزار خجالت بکشن 

منم یه بار همینکار رو کردم درست شدن 

با اینکه تا قبلش حرص میخوردم که وای زشتع نه خجالت میکشم حرف مفت میزنن

ولی یکبار حقیقت رو نشون دادم خودشون خجالت کشیدن

اوتا باید برای اوضاع پسرشون ناراحت باشن نه شما

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
هیچکسوندارم اینجا والا انباری هم ندارم خونم 43متره ک اتاق خواب یدونس وسایو ریختم توکارتن. فرششم جمع ...

بقیه وسایلتو هم جمع کن

فقط وقتی اومدن بگو ببخشید دیگه وسط اثاث جمع کردن بودیم

ولی شرایطرو بخاطر اونا عوض نکن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏