2777
2789
عنوان

گواهینامه خلبانی

439 بازدید | 6 پست

فرودگاه پیام مثل اینکه کلاس برگزار میکنه. کسی از هزینه هاش مطلع هست که چجوریاست؟

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

دوسال پیش سرجمع یچیزی حدود ۴۸۰ تا ۵۰۰ میلیون میشد هزینش، با پروازایی که طی دوره باید بخری و… الانم فکر کنم هنوز همین قیمته ولی درکل رو نیم میلیارد باید حساب کنی واسه یادگیری و ورود تو این شغل

زمان پایان کلاسا و دریافت گواهینامه هم دو ساله عملی و تئوری باهم

دوسال پیش سرجمع یچیزی حدود ۴۸۰ تا ۵۰۰ میلیون میشد هزینش، با پروازایی که طی دوره باید بخری و… الانم ف ...

آها. خیلی ممنونم. ببخشید یه سوال. خانوما هم میتونن بعدا استخدام بشن یا نه صرفاً فقط میتونیم آموزش ببینن و مدرک میدن...

رئیس ستاد مبارزه با نامادری های بدجنس، عروس های سلیطه و خواهرشوهرای خرده شیشه داره🥸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آها. خیلی ممنونم. ببخشید یه سوال. خانوما هم میتونن بعدا استخدام بشن یا نه صرفاً فقط میتونیم آموزش بب ...

میشه ولی کلا هوانوردی و تمام شاخه هاش برای استخدام احتیاج به پارتی هست حتی مهمانداری، ولی اگه علاقه داری مدرکتو بگیر پرواز سولو انجام بده و خودتو ثابت کن بعدا رزومه و درخواست بفرست واسه ایرلاین ها بالاخره یکیشون قبول میکنن

بخصوص الان که اکثرا یا دارن بازنشسته میشن یا بخاطر هزینه های سنگینش کسی زیاد وارد این شغل نمیشه واسه یادگیری، راحت تر میپذیرن ولی زبان اولویته براشون چون زبان بین المللی حین پرواز انگلیسیه فقط

میشه ولی کلا هوانوردی و تمام شاخه هاش برای استخدام احتیاج به پارتی هست حتی مهمانداری، ولی اگه علاقه ...

خیلی خیلی مرسی ❤️

آها. خیلی ممنونم. ببخشید یه سوال. خانوما هم میتونن بعدا استخدام بشن یا نه صرفاً فقط میتونیم آموزش بب ...

بله ایرلاین هایی مثل زاگرس خلبان خانم دارن اما کلا اکتیو شدن توی صنعت هوانوردی خیلییییییییی سخته 🥲