2777
2789
عنوان

کادوهامو شکوند

387 بازدید | 26 پست

همه کادوهایی که با کلی ذوق و دست خالی که از شکم خودم گذشتم برای خودم لباس نخریدم هیچی نخریدم پولامو پس انداز کردم که برای اون چیزی که دوست داره رو بخرم همه چیزامو به خاطر یه دعوای ساده شکوند تک به تک واستون میگم چیا بهش دادم . قبلا سه تا ساعت براش خریدم که اونا زیاد اصل نبودن ولی چندماه پیش ساعت رولکس گرفتم واسش ۱ ملیون و پونصد . یه ست لباس براش گرفتم ۸۰۰ ‌. عینک آفتابی اصل از مغازه ای که با بیمه ما قرار داد داشتن براش خریدم . ایرپاد پاوربانک دار براش خریدم ... همه اینارو تو موقعیت های خاص بهش کادو دادم احمق نیستم چون اونم خیلی چیزا واسم خریده ولی بازم ارزششون به اندازه کادوهای من نبود باورتون میشه به خاطر چیزی که من مقصر نبودم همه رو شکوند فیلمشون رو فرستاد کلی حرف بارم کرد کلی فحش داد منم جدا شدم حالا مامانش زنگ زده بود میگفت عزیزم به خدا این دیوونس دفعه ای دیگه چیزی براش نخر من خودم خیلی باهاش دعوا کردم گفتم چرا این دختر با پس اندازش چیزی واست میخره اینجوری جوابشو با بدی میدی بهش نگو من بهت زنگ زدم فقط چیزی واسش نخر .... :)))) خودشم میاد زنگ و پیام میزنه میگه پشیمونم دوباره میگه خوب کردم دستم درد نکنه حقت بوده من از این میسوزم که بقیه اطرافیانش بهش بدی میکنن ولی این باهاشون خوبه فقط بی دلیل با من که همه کار واسش کردم بدی میکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقدر باید عصبی باشی که بری چاقو برداری لباس پاره کنی فیلم بگیری.حالا شکوندن آدم عصبی میشه برمیداره پ ...

منو توی دوراهی گذاشته از یه طرف اینکاراش از یه طرف تو بدترین شرایط زندگیم کمکم کرده نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم هم خوبه هم بده