2777
2789

فکر بد میکنن 

من شخصیتم گرمه شوخه، نمیتونم قیافه بیام دست خودم نیس، بعد مرد متاهل حتی بهم مثلا تو واتسا. پ پیام میده

هولن دیگه😑

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

عقب مونده ها که تو ایران زیادن اره بد میدونن متاسفانه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باللخره اونا مردن به هر جنس زنی که احساس کنن واکنش بدی ازش نمیبینن پسشنهادشون را میدن

و از شانسشون نمیگذرن

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

منم همینطور بودم با پسرعمو برادرشوهر

دیدم زناشون رنگ عوض می کنن..دیگه از دوقدمی شونم رد نمی شم...اصلا و ابدا...دیگه آدم حسابشون نمی کنم

برادرشوهر کوچیکم ۱۲ سال از من کوچکتر.رفتیم یه جایی  پیک نیک..رفتم تو اتاق ویلا یه جنس بردارم برادرشوهرمم اومد یه جنس دیگه رو برداشت که کمک کنه..وای خدااا جاری م که اونم ۱۶ سال از من کوچچک تره بدو بدو اومد تو اتاق تو اون دو دقیقه..یعنی من دیگه مردم حالم خیلی بد شد😢

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌

من امروز رفته بودم ساعت بخرم بعد مرده گفت جوون برای تو مجانی حالم به هم خورد ازش بی شرف یعنی به خدا اگر همسرم باهام بود خون و خونریزی میشدچون   همیشه با فاصله ازم راه می‌ره به خاطر بچه ها که من راحت تر خرید کنم 

اللهم صل علی محمد و آل محمد مدرس زبان عربی ؛  تضمینی ؛عراقی ؛ فصیح ؛ لبنانی ؛ کویتی ؛ بحرینی ؛ قطر؛ سوری ؛ عربی محاوره ای ؛ و...اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم .دوست داری برای خودت درآمد داشته باشی تو خونه خودت بگو برات عکس از کارام بفرستم من مربی تریکو بافی ام  به صورت مجازی کاملا حرفه ای و تضمینی😍
منم همینطور بودم با پسرعمو برادرشوهردیدم زناشون رنگ عوض می کنن..دیگه از دوقدمی شونم رد نمی شم...اصلا ...

وای اینا اصلا به زن و شوهرای خودشون اعتماد ندارن. توی دو دقیقه چی میخواد بشه. چه زندگی بد و پر از شکی دارن