2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم رقص یاد بگیرم

398 بازدید | 17 پست

بنظرتون میتونم؟اصلا استعدادش ندارم و خیلی زشت میرقصم .اما دوس دارم یاد بگیرم.هانا پرواز رو تو یوتیوب دیدم بنظرتون با اون یاد بگیرم خوبه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای منم افتضااااح میرقصم .فردا عروسی دعوتم هر چقدر تمرین کردم بازم وسطاش میبینم دارم مدل خودم میرقصم . خدا کنه شلوغ باشه تو شلوغی برقصم کسی توجه نکنه بهم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
وای منم افتضااااح میرقصم .فردا عروسی دعوتم هر چقدر تمرین کردم بازم وسطاش میبینم دارم مدل خودم میرقصم ...

برو وسط مسطا 😂😂من دوس دارم یاد بگیرم بعدنا واسه عشقم برقصم 🥲فانتزیمه

برو وسط مسطا 😂😂من دوس دارم یاد بگیرم بعدنا واسه عشقم برقصم 🥲فانتزیمه

شوهر منم میگه توروخدا واسم برقص اما نمیتونم .تازه تو جشن عقدم انقد بد رقصیم همه بهم خندیدن 😔

فک کنم با تمرین زیاد درست بشه

نمیشه بابا انقد تلاش کردم .فک کنم باید کلاس حضوری برم . با گوشی نقصامو نمیفهمم اما مربی بالا سرم باشه بهتره

شوهر منم میگه توروخدا واسم برقص اما نمیتونم .تازه تو جشن عقدم انقد بد رقصیم همه بهم خندیدن 😔

خب یاد بگیر پس 🥲منم زشت میرقصم اما هرچیزی علاقه داشته باشی یاد میگیری .شاید زمان ببره اما بالاخره یاد میگیری

خیلی جدیم عشوه مشوه هم ندارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چیکا. کنم یاد بگیرم

خب بدیش همینه دیگ دیدی ی سریا فقط عادی دستور پاشونو تکون میدن ولی نگاشون ک میکنی فک میکنی چقد قشنگ میرقصن؟من حرکتهای رقصو بلدم ولی متاسفانه عشوه زیادی ندارم و اصن خوب ب نظر نمیاد

خب یاد بگیر پس 🥲منم زشت میرقصم اما هرچیزی علاقه داشته باشی یاد میگیری .شاید زمان ببره اما بالاخره ی ...

باید برم کلاس اینطور نمیشه . دستامو پاهام هماهنگ نیستن . دستامو خوب تکون میدم در صورتی ک یه جا وایستاده باشم . پاهامو تکون میدم کلا دستامم بهم میریزه