2777
2789
عنوان

خیلی دوس دارم رقص یاد بگیرم

374 بازدید | 17 پست

بنظرتون میتونم؟اصلا استعدادش ندارم و خیلی زشت میرقصم .اما دوس دارم یاد بگیرم.هانا پرواز رو تو یوتیوب دیدم بنظرتون با اون یاد بگیرم خوبه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای منم افتضااااح میرقصم .فردا عروسی دعوتم هر چقدر تمرین کردم بازم وسطاش میبینم دارم مدل خودم میرقصم . خدا کنه شلوغ باشه تو شلوغی برقصم کسی توجه نکنه بهم

ترکیب رنگ مو خواستی تاپیک رنگ مو رو ببین و سوال کن
وای منم افتضااااح میرقصم .فردا عروسی دعوتم هر چقدر تمرین کردم بازم وسطاش میبینم دارم مدل خودم میرقصم ...

برو وسط مسطا 😂😂من دوس دارم یاد بگیرم بعدنا واسه عشقم برقصم 🥲فانتزیمه

برو وسط مسطا 😂😂من دوس دارم یاد بگیرم بعدنا واسه عشقم برقصم 🥲فانتزیمه

شوهر منم میگه توروخدا واسم برقص اما نمیتونم .تازه تو جشن عقدم انقد بد رقصیم همه بهم خندیدن 😔

فک کنم با تمرین زیاد درست بشه

نمیشه بابا انقد تلاش کردم .فک کنم باید کلاس حضوری برم . با گوشی نقصامو نمیفهمم اما مربی بالا سرم باشه بهتره

شوهر منم میگه توروخدا واسم برقص اما نمیتونم .تازه تو جشن عقدم انقد بد رقصیم همه بهم خندیدن 😔

خب یاد بگیر پس 🥲منم زشت میرقصم اما هرچیزی علاقه داشته باشی یاد میگیری .شاید زمان ببره اما بالاخره یاد میگیری

خیلی جدیم عشوه مشوه هم ندارم 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️چیکا. کنم یاد بگیرم

خب بدیش همینه دیگ دیدی ی سریا فقط عادی دستور پاشونو تکون میدن ولی نگاشون ک میکنی فک میکنی چقد قشنگ میرقصن؟من حرکتهای رقصو بلدم ولی متاسفانه عشوه زیادی ندارم و اصن خوب ب نظر نمیاد

خب یاد بگیر پس 🥲منم زشت میرقصم اما هرچیزی علاقه داشته باشی یاد میگیری .شاید زمان ببره اما بالاخره ی ...

باید برم کلاس اینطور نمیشه . دستامو پاهام هماهنگ نیستن . دستامو خوب تکون میدم در صورتی ک یه جا وایستاده باشم . پاهامو تکون میدم کلا دستامم بهم میریزه