2777
2789
دوباره شوهرکرده؟؟؟ چه هوله😂 عکس ندارید ازشوهره؟

بچه ها امروز  چند تا تاپیک زدن درموردش عکساشون هم هست

دیگه نی نی سایت چیه که نی نی یارا تو قطع دسترسی هم تبعیض قائل میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره شوهرکرده؟؟؟ چه هوله😂 عکس ندارید ازشوهره؟

پاریس جون دیر رسیدی 😊😀😀چندمین تاپیک بهاره س از صب 😊😊😊😊کل اینستا پر شده

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥
چه لباسه ضایعی پوشیده .مثلا پولدارن اینا

دقیقا 

....اون روبان آبی دور کمرش چیه دیکه😕😕😕😕

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

حالا اگه پيمان قاسم خاني اين كارو كرده بود الان قتلش حلال شده بود ميگفتن پس چشمش دنبال اين بوده كه طلاقش داده خاك تو سر مردا

من امسال همين امسال ميتونم تمومش كنم 🥊💪🏻✌🏻
اون ربان آبی چیه دور کمرش

منم تو فکر اونم ....ینی چی ....

چه لباسه ضایعی پوشیده .مثلا پولدارن اینا

لباس اصلی اش که این نیست این مراسم ها یه لباس ساده پوشیده دارند که برای طرفدارهاشون بتونند استفاده کنند مطمن باشید تو مراسم خصوصی یه لباس عالی حتما پوشیده 

مبارکش باشه دخترش هم بزرگ شده الان اتریشه نگرانی نداره ایشون دارند تحصیل میکنند مادرشون هم یه سال بعد طلاق یه زندگی جدید شروع کرده که تو پیری تنها نمونه خیلی هم عالی 

پاریس جون دیر رسیدی 😊😀😀چندمین تاپیک بهاره س از صب 😊😊😊😊کل اینستا پر شده

نگو اون ریش داره شوهرشه😨😨😨

بیشتر شبیه لبو فروشاست تا مالک برند یا جراح قلب که😲😲😲

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

خوشبخت بشن  😍

خیلی خوشحال شدم براش 

پیمان لیاقت بهاره رو نداشت

وقتی اون زن و زندگی داره 

پس بهاره هم حق داره ازدواج کنه

با نظر من موافق نیستید ریپلای نکنید ، پبشنهادم بهت پماد سوختگیه:))
نگو اون ریش داره شوهرشه😨😨😨 بیشتر شبیه لبو فروشاست تا مالک برند یا جراح قلب که😲😲😲

چرا خوده خودشه😆😆😆