الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مادربزرگم اعتقاد داشت موی خیلی بلند قوه ی آدمو میگیره و چشمارو ضعیف میکنه همیشه ب مامانم میگفت موهاشونو بزن چشماشون ضعیف نشه
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )
موی دختر دوست مو از باسنش پایین تر بود انقدر بلند بود مثل راپونزل هم دوستم روانی شده بود هم بچه برد کوتاهه کوتاه کرد بچه میگه خاله از موی بلند نفرت دارم تا آخر عمرم نمیزارم موهام بلند بشه😆😆توام کوتاه کن بچه نفس میکشه واقعا موی بلند سخته قشنگی داره برای بقیه برای خودت عذاااابه
این کاربری دست چند نفره (کارآگاهان محترم عزیزم این امضا میدونی برا چیه؟من نه دروغگو ام نه فقیر ک چند نفری از ی سیمکارت استفاده کنیم... گاهی داستان آدمای دیگه رو تو تاپیکام میگم یا از زبون آدمای دیگه تاپیک میزنم برا همین گفتم شما کاراگاه ها ب زحمت نیوفتین )