2777
2789
عنوان

جاري دورو و دروغگو

703 بازدید | 16 پست

بچه ها جاري من خيليييي زرنگه طوري كه خونواده شوهرم هر طور ايشون بگن همونه..منو شوهرم كلا ساكت و اراميم ..بچه ها باور كنيد جاريم به مادر شوهرم بدو بيراه هم بگه ميگن راست ميگه،،حق داره .. حالا من مثل اون اين حرفارو ميزدم  مادر شوهرم بلوه شور به پا ميكرد .. جارييم مياد از مادر شوهر و خواهر شوهرم پيش من بد ميگه بعد با اونا صميميتر ميشه .. من نميتونم دورو بازي كنم.كل وجودش پر دروغ و رياس..من چطوري باهاش رفتار كنم؟ من هميشه خوشرو و مودب بودم به همه اطرافيانم 

فقط ازش فاصله بگیر 

باهاش خیلی رسمی باش 

اصلا پیشش حرف نزن 

جوری باش که همه بفهمند باهاش صمیمی نیستی و درد دل نمیکنی 

اینحور آدما کافیه یه کلمه بگی صدتا میزارن روش و میرن میگن، همه هم باور میکنن 

من چندبار توی تله این جاری اشغالم افتادم متاسفانه سادگی کردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ازش فاصله بگیر که آتیش اخلاق گندش دومن تو رو هم میگیره

اين دختر ارام قرار نداره .. تعحب ميكنم چطوري ميتونه انقدر زندگي هاي اطرافيان رو حكمراني كنه.. مادر شوهر خيلي كار بلد من پيشش سوسك ميشه هيلي برام جالبه

فقط ازش فاصله بگیر باهاش خیلی رسمی باش اصلا پیشش حرف نزن جوری باش که همه بفهمند باهاش صمیمی نیستی و ...

دقيقا واي خدا ببيني چقدر زياد خودشيفتس.. اصلا حالم ازش به هم ميخوره نتونستم باهاش گرم شم.. فكر كن نشسته با خونواده شوهرم غيبت منو كرده به رومم ميگه..بعد فهميدم هر چي تو مغز مادر شوهرم اينا بود اين پر كرده. به خدا ميسپارمش

اين دختر ارام قرار نداره .. تعحب ميكنم چطوري ميتونه انقدر زندگي هاي اطرافيان رو حكمراني كنه.. مادر ش ...

میدونم چی میگی گاهی مارمولک صفتن و گاهی مارموز صفت وگاه روباه صفت گاه گرگ صفت...

شیطان صفت ها هر روز به یک صفت زشت متوسل میشن تا بتونن اهدافشون برسن...

از من یه نصیحت: خیلی مراقب قلب پاکت باش بسیار ازشون دوری کن. 

میدونم چی میگی گاهی مارمولک صفتن و گاهی مارموز صفت وگاه روباه صفت گاه گرگ صفت... شیطان صفت ها هر روز ...

ممنونم عزيزم منم ازشون ميترسم ديگه..نميتونم باهاشون گرم بشم اونقدر بدي هاشون رو شده نسبت به من هااا اندازه نداره..٨سال تمام سكوت كردم ..خيلي ارومم كردين با صحبتاتونً ممنون

ممنونم عزيزم منم ازشون ميترسم ديگه..نميتونم باهاشون گرم بشم اونقدر بدي هاشون رو شده نسبت به من هااا ...

عزیزم کار درستی میکنین 

باز خداروهزار مرتبه شکر شناختی شون

منم همینطور ازتون حس خوب و مشترکی گرفتم

درپناه خدای مهربون باشی 🤲😚

دقيقا واي خدا ببيني چقدر زياد خودشيفتس.. اصلا حالم ازش به هم ميخوره نتونستم باهاش گرم شم.. فكر كن نش ...

همین بلا رو جاری من سرم آورد از روی حسادت 

خانواده شوهرم احترام منو نگه میداشتن چون دیر ب دیر رفت و آمد میکردم 

با اونم صمیمی بودن چون همیشه اونجا بود 

اما این اشغال درک نداشت ،انتظار داشت بعد ۶ ماه که من رفتم خونه مادرشوهرم برم کلفتی کنم و دسشویی بشورم ، به زور مجبورشن میکرد بهم دستور بدن و ازم توقع داشته باشند 

آخه نفهم تو خودت هرروز اونجایی باید کمک کنی 

من سالی سه روز میرم تعیین تکلیف می‌کنی برام 

آخرشم کاری کرد از چشم همه خانواده شوهر افتادم 

البته خودمم دیدم لیاقت ندارن کلا گذاشتمشون کنار

همین بلا رو جاری من سرم آورد از روی حسادت خانواده شوهرم احترام منو نگه میداشتن چون دیر ب دیر رفت و آ ...

منم همين كارو خواهم كرد..خستم كردن ..هر چقدر محبت ميكنم بي فايدس..چون جاريم بي ارزش ميكنه خوبيامو!  و خونواده شوهرم با اينكه ميدونن من خيلي محبت كردم بهشون باز طرف اونن .. خيلي بده اينطوري احساس پوچي ميكنم گاهي اوقات

منم همين كارو خواهم كرد..خستم كردن ..هر چقدر محبت ميكنم بي فايدس..چون جاريم بي ارزش ميكنه خوبيامو! ...

بالاخره اونم رو میشه براشون ماه پشت ابر نمیمونه عزیزم 

🍁پاییزهمون فصلیه ک دلبر لباس گرمشو درمیاره میده بپوشی ک بامزه تر شی🤗🍁