2777
2789
عنوان

لطفا بیاین راهنمایی میخوام

77 بازدید | 6 پست

چند وقت پیش با یکی نامزد کردم جشنی گرفته شد که همه فک کردن عقد کردیم با ابرو و احساس من بازی کرد بع دلیل اینکه اختلال شکاکیت و پارانوئید داشت و توهم میزد و ادعای دوست داشتنش میشد تمام این مدت شبانه روز گوشیو قطع نمی‌کرد از بس مریض بود منو چنان وابسته ی خودش کرد که سه ماه از جداییمون میگذره کارم کشید ب دکتر و دارو الان خواهر پسره پیام داده ک طلاها رو پس بده توقع دارن با اینهمه ناراحتی و دلشکستگی هدیه ها رو هم پس بدم

من خیلی آدم پولکی نیستم ولی خوب پسره اینقد منو عذاب داد که هر کاری می‌کردم ک شکاکیتش برطرف بشه اینقد بهم توهین و تهمت می‌زد الان اینکارو کنم آرامشم بیشتر بهم میریزه چون باید ی تاوانی پس بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم بهترین تصمیم رو گرفتی که جدا بشی و گرنه باید بعد از ازدواج با یه بچه جدا میشدی کاش منم تو نامزدی پافشاری میکردم برای جدای نه اینکه بعد از چهار سال آزار و اذیت سختی و بدبختی الان دارم جدا میشم 

بنظرم بهترین تصمیم رو گرفتی که جدا بشی و گرنه باید بعد از ازدواج با یه بچه جدا میشدی کاش منم تو نامز ...

آخی عزیزم تاپیک تازه دیدم  من بعد از جدایی خیلی سختی کشیدم ولی دیگه تموم شد درخواست دوستی دادم اگه شرایطش داشتی لطفا باهام حرف بزن میخوام بدونم تصمیم اشتباه نبوده