2777
2789
عنوان

کودک همـ سری💔💔

2515 بازدید | 84 پست

متاسفم برای پدر و مادرایی امثال خاندانمون

انگار دختر رو سرشون سواره که میخان هرچه زودتر از دست دخترشون راحت شن.. ولی دخترشون این وسط بدبخت میشه جوری مخ دختراشون رو میزنن که دختر هم فکر میکنه با اینکار وعضم بهتر میشه ولی نمیدونن که وارد چه منجلابی میشن

رسیدگی به شوهر ب خانواده شوهر زندگی متاهلی و از همه بدتر بچه داری تو سن کم... دخترداییم که تو 12 سالگی شوهرش دادن و شوهرش اجازه نداد ادامه تحصیل بده و الان که 15 سالشه یه بچه ی یک ساله داره

یا زن داداشم که تو 13 سالگی با داداشم ازدواج کرد حامله شد و بچش رو تو 15 سالگی از دست داد و دیگه نتونست تا 20 سالگیش حامله شه و الان خدا بهش، یه دختر ناز داده انشالله خدا حفظش کنه.  و همچنین مادرم که تو 13 سالگی با پدرم ازدواج کرد💔💔

و منی که خاستن شوهرم بدن تو 14 سالکی به شدت مقاوت کردم ولی منو میترسونن که بعد شوهر خوب گیرم نمیاد و ترشیده میشم و فلان خسته شدم متنفرم از خودم بودنـ.. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم کاردرستی کردی .درستا بخون زبان بخون ی پیجی هست ت اینستا بهنازبرگزیده همیشه از بورسای خارجی میذاره خیلیا میان میگن توشرایطی ک بدبوده گیرکرده بودن اما الان بورس گرفتن وخارج درس میخونن وازخانوادشون جداشدن .

ازدواج نکن حتی به زوردانشگاه هم برو و مستقل شو

اگ دانشگاهم برن نمیزازن مستقل شم مثلا من رویامه با دوستام خونه مجردی بگیریم مسنقل شیم ولییی تا شوهر نکردیم حق نداریم پامونو از خونه پدر بیرون بزارین 

ولی اون ب تخمـ. شم نیست الان خشبخته چون شوهرش براش ایفون خریده🤧

خداااااااااایااااااا خداااااااااااایااااا

خیلی نابودم شدم بقرااااان 

هیچی براش مهم نیست و آیفون داره خوشبخته 

این مملکت هیچوقت تحت هیچ شرایطی درست نمیشه