2777
2789

من نمیدونم چیکار باید بکنم دخترم همه چیز رو متوجه میشه مدام سوال میپرسه سوالایی ک نمیدونم چ جوابی بایذ بدم همه چیز رو ظبط میکنه و دیگ از حافظش پاک نمیشه مو ب مو برای همه تعریف میکنه به ظاهر مشغول بازیه ولی گوشش پیش ماس 

من چی باید بهش بگم ؟ اگ بگم مثلا این کارت اشتباهه میگ باشع ببخشید دیگ تکرار نمیکنم اما باز تکرار میکنه و یجوری بمن دروغ میگ ک من باور میکنم

۳ سال و نیمشه ، استرس و اظطراب گرفتم 

سنش کمه کلا بچه ها مثل طوطی میمونن قشنگ همینه ضبط میکنن همه چیو ولی درکشون و هوش اجتماعیشون انقدر بالا نیست هنوز که بدونن چ حرفیو کجا نگن حواستون باشه هر حرفیو جلوش نزنین چون من هر بچه ای دیدم همین بود ولی خب بهش همچنان بگید کارش بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سنش کمه کلا بچه ها مثل طوطی میمونن قشنگ همینه ضبط میکنن همه چیو ولی درکشون و هوش اجتماعیشون انقدر با ...

خوب و بد رو متوجه میشه همه چیو میفهمه ، چیزی ک منو میترسونه اینه ک راجب بدنش خیلی کنجکاو شدع سوالایی میپرسع ک من نمیتونم جواب بدم ، ینی از سنش میترسم ، نمیخوام بیشتز از ی حدی بدونه ولی نمیذارع ، قایمکی میرع وسایلمون رو میگرده و همون‌جوری میذارع سرجاشون

منم ی دخمل دارم چند درجه شاید بیشتره دوزشو آپشن خبرگذاری هم دارههنوز چاره‌ای نیاندیشیدم

ای خدا🥹🥹 😁😁

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
منم ی دخمل دارم چند درجه شاید بیشتره دوزشو آپشن خبرگذاری هم دارههنوز چاره‌ای نیاندیشیدم

حالا خبرگزاری ب کنار ما دیگ بخوایم حرفی بزنیم باید پیام بدیم همه جا دنبالمونع ، کارایی ک می‌کنه منو نگران کرده ، حس میکنم از همه چی با خبرع ب روی خودش نمیاره سوال میپرسه من جواب مناسب با سنش میدم می‌ره دقیقاً همین سوالو از ۱۰ نفر دیگ می‌پرسه بعد بمن میگ چرا فلانی اینو گف تو اینو گفتی

خوب و بد رو متوجه میشه همه چیو میفهمه ، چیزی ک منو میترسونه اینه ک راجب بدنش خیلی کنجکاو شدع سوالایی ...

تا حالا با مشاور کودک صحبت کردی؟ اونا بهتر میتونن راهنماییت کنند ک چطوری جواب بدی سوالات بچه رو 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
تا حالا با مشاور کودک صحبت کردی؟ اونا بهتر میتونن راهنماییت کنند ک چطوری جواب بدی سوالات بچه رو

نه صحبت نکردم شوهرم میگ مشکل از توعه تربیب کردن بلد نبودی ، من همین ی بچه رو دارم چمیدونستم چیکار بایذ کنم ، من از کجا بدونم چرا دوسدارع با غریبه ها حرف بزنه بهش میگم اینکارو نکن میگ باشه همون کارو می‌کنه میگم چرا اینکارو کردی میگ ن من اینکارو نکردم 

خوب و بد رو متوجه میشه همه چیو میفهمه ، چیزی ک منو میترسونه اینه ک راجب بدنش خیلی کنجکاو شدع سوالایی ...

اتفاقا این سنیه که خیلی کنجکاوی راجع به بدن زیاده کلا رفتارش با توجه به سنش غیر طبیعی نیست 

اتفاقا این سنیه که خیلی کنجکاوی راجع به بدن زیاده کلا رفتارش با توجه به سنش غیر طبیعی نیست

ولی راجع به مخفی کاری که داره خوب نیست زیاد دعوا میکنیدش مخفی کاری داره خوب نیست کلا وقتی ی کار بدی میکنه تهاجمی برخورد نکنید یا ی جوری انگار نه که مچشو میگیرید نباشه چون مخفی کارمیشه

حالا خبرگزاری ب کنار ما دیگ بخوایم حرفی بزنیم باید پیام بدیم همه جا دنبالمونع ، کارایی ک می‌کنه منو ...

متوجهم تا حدودی

ماشاءالله چقد حرفه ای

من توی ایتا کانال ی مشاور کودکی رو دارم

و انقد سوالات مختلف پرسیدم نوبت ب این مسئله نرسیده

مشاوره تلفنی هم دارن

اگر مایلی و ایتا داری آیدیت رو بذار کانال و آیدی خانم دکترو برات بفرستم

و حتما با هر مشاور درست درمونی مقدوره صحبت کن لطفا ب حرف بقیه توجه نکن اگه اشتباهیم تو تربیت صورت گرفته دو طرفه بوده و هنوز برای جبران وقت هست