2821
2789

امسال دوازدهم رو تموم کردم و رشته مم انسانیه 

و چون قبلاً خیلی به رشته ی تجربی علاقه داشتم و به اجبار خونواده اومدم انسانی و الان عین چی پشیمونم و می‌خوام تغییر رشته بدم امسالم نتیجه ی خوبی نگرفتم بنظرتون کار درستی میکنم که میرم دنبال علاقه م؟

و اینکه هم علاقه دارم هم توانش رو دارم ساعت مطالعه بالایی داشته باشم فقط میترسم از پسش برنیام میشه راهنماییم کنین؟

میتونی انجام بدی 

امسال که پشت هستی تایم زیادی هم داری 

ولی خیلی باید زمان بزاری 

هیچ چیز نشدنی نیست 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حتما برو دنبال علاقت الباه اگه مطمئنی علاقه اس نه صرفا جوگیر بازی چون واقعا تجربی واقعا سخته خیلی رقابت بالاست واقعا باید جون داشته باشی بخصوص اینکه باید سه سال رو با هم بخونی خیلی زور میخواد ولی اگه یه درصد شک داری علاقت اونه صدرصد برو تصمیمت رو بگیر و برو نشد هم چیزیو از دست ندادی فقط مطمئن شدی علاقه ات نبوده باور کن این خودش خیلی با اهمیت تر از فارغ التحصیل شدن توی یه رشته ایه که واقعا دوستش نداری پس صدرصد برو ولی اگه تصمیم گرفتی بری دیگه بعد از هر سختی و هر شب بیدار موندنش هی شک نکن به راهت 

اگه کنکور مثل سال ۹۹بود میگفتم تغییر رشته بده اما دیگه سوابق تحصیلی خیلی مهمه باید توی خرداد ۲ تا پ ...

تو خرداد مشکلی ندارم چون اگه تغییر رشته هم ندم اوضاع همینه، و از کتابای رشته ی انسانی هم متنفرم 

میتونی انجام بدی امسال که پشت هستی تایم زیادی هم داری ولی خیلی باید زمان بزاری هیچ چیز نشدنی نیست

زمان رو میتونم ولی خیلی میترسم چون خیلیا از رشته تجربی غول ساختن

واقعا بنظرتون میتونم؟

درسای تجربی رو دیدی؟ 

اگه یه کلاس خوب بری و باهاشون بکوب بخونی میشه 

ولی بازم مشورت کن 

از رشته ای که هستی هیچ کدوم از شاخه های دانشگاهی‌ رو دوست نداری؟ 

چون ما خودمونم تجربی هستیم،این همه خوندیم باز گیریم 

ببین تواناییت چطوره 

اون دل هایی که شاد میکنی،اون مهربونی هایی که پخش میکنی...میشه همون عجب شانسی آوردم های زندگیت... 🌷
تو خرداد مشکلی ندارم چون اگه تغییر رشته هم ندم اوضاع همینه، و از کتابای رشته ی انسانی هم متنفرم

چون دارن تغییر رشته رو برمیدارن 

خودشم امتحان تغییر رشته تموم شده بخوای بدی باید سال بعد اقدام کنی 

برای موفقیت توی تجربی هم باید هر سه پایه رو بخونی تا برسی به رقیب ها 

حتما برو دنبال علاقت الباه اگه مطمئنی علاقه اس نه صرفا جوگیر بازی چون واقعا تجربی واقعا سخته خیلی رق ...

ممنونم از نظرتون من بازم فکرامو میکنم:)

ولی خونواده م هنوزم مخالفت میکنن

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز