2777
2789
عنوان

دوره های آموزشی رایگان

416 بازدید | 52 پست

سلام بچه ها شبتون بخیر

من با چندتا از دوستام برای کسایی که میخوان دوره بگیرن ( دوره مال ما نیس منظورم دوره های دلخواه خودتون هست ) ولی خب فعلا دستشون خالیه مخصوص با این وضع خراب اقتصاد اومدیم اکثر دوره ها رو تهیه کردیم و به صورت کاملا رایگان در اختیارشون میخوایم قرار بدیم

و برای اینکه بالاخره اون مدرسا زحمت کشیدن و درآمدشون از فروش اون دوره هست اومدیم یه شرطی گذاشتیم که  شما هر وقت که به درامد از اون دوره رسیدید بیاد به قیمت روز هزینه رو به اون مدرس بدین اگه هم به درامد نرسیدید که نیازی به پرداخت نیس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چطوری میتونیم تهیه کنیم؟

تهیه شون اینجوریه :  دوره ای که میخواین تو یه کانال که خودمون زدیم هست تو تلگرام به آیدی @Sarafan65 پیام بدین فقط اسم دوره و مدرس رو بگین اگه مدرس خاصی  هم مدنظرتون نیس فقط اسم دوره رو بگین