2777
2789
عنوان

خانمای باردار لطفا کمک...

204 بازدید | 6 پست

سلام من هفته ۳۰ بارداری دوممه

دو هفته ای هست کل بدنم خارش داره،اول از دستام شروع شد بعد ساق پاها و بعد کل بدنم بعد از خارش دونه های قرمز ریزی رو پوست میاد مث گزش پشه،دکتر زنان میگه حساسیت و دکتر پوست هم میگه پوستت خشکه چند تا پماد و وازلین و یه قرص سیتریزین داده،ولی تغییری نکردم کسی بوده همچین مشکلی داشته باشه تجربه ای دارین ممنون

فکر میکنم اگر از لحاظ کبدی بررسی شدین ومشکلی نداشتین طبیعی باشه

اتفاقا من دیروز چکابم بود به دکترم گفتم که پوستِ شکمم خیلی میسوزه گفت سوزشش بخاطرِ ترکهایی هست که خورده

بعدش پرسید خارشِ کلِ بدن که نداری گفتم نه اصلا گفت خب خداروشکر 

وقتی اینجوری پرسید و اینجوری جواب داد فکر میکنم جای بررسی داره

.Pain🔥you made me a believer

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعیه من هفنه 21 هستم منم خارشام زباده دقیقا همین چیزاگه شما میگی رو پوست منم هست  بعداز بارد ...

شما مشکلی نداری سختت نیست حموم چند وقت یبار میری،من تازه صورتمم داره درگیر میشه

اخ گفتیا 

یاد خودم افتادم 😭😭

منم ماه اخر این مشکل رو داشتم خارشا از قسمتای زمخت بدنم شروع شد مثل پشت ارنج و سر زانو شدت خارشا هم در حد مرگ بودا 

ینی پدرم در اومد شب تا صبح رو تخت نشستهبودم یهکاسه اب کنارم خیس میکردم تنمو بلکه خارشش کم شه تو سرمای زمستون همیشه یه روسری خیس دور شکمم بود شکمم رو بقدری خارونده بودم مث لبو شده بود انقدر پوستش نازک شده بود حس میکردم هر ان پاره میشه بچه م میفته خخ 

ینی اون یه ماه قد یه سال گذشت دقیقا الان دارم درکت میکنم 

هزار جور دکتر رفتم یکی میگفت گرمیت شده یکی ازمایشبرا پوست نوشت یکی گفت ابله س و خلاصه هر کی یه حرفی زد. من خل همون اول پیش دکتر خودم نرفتم فکر میکردم مربوط به پوسته هی پیش متخصص پدست و اینا میرفتم 

اخر سر زنگ زدم دکترم گفت سریع بیا اما تعطیلی بود فرداش اونموقعم نیمه شب 

زنگ زدم به یه ماما گفتم خطرناکه؟ گفت نه اون یه جور حساسیت به جفت و کیسه ابه تا زایمان نکنی بر طرف نمیشه ینی لای انگشتا و کف دست و پام و ببخشید حتی جاهای ممنوعه هم خارش داشت 🙊

بجز صورتم تمااام تنم در گیر بود 

اما تا زایمان کردم بلافاصله همه ش خوابید اما چون کل تنم پر بود همه ش بهم متصل شد تنم قرمز شد انگار اب داغ ریخته باشن برا همینم یه شب بیشتر دکتر نگهم داشت بیمارستان 

بعد زایمانم اثراتش تا یه مدت خارش داشت اما دیگه خوب شد 

اخ گفتیا  یاد خودم افتادم 😭😭 منم ماه اخر این مشکل رو داشتم خارشا از قسمتای زمخت بدنم شروع ش ...

هیچ دارویی استفاده نکردی،برا شیو چه کار میکردی من ژیلتم نمیتونم بدتر میشم،برا بچه مشکلی پیش نمیاد اخه من بارداری اولم اینجوری نبودم

هیچ دارویی استفاده نکردی،برا شیو چه کار میکردی من ژیلتم نمیتونم بدتر میشم،برا بچه مشکلی پیش نمیاد اخ ...

دارو که همه شون پماد ضد خارش اینا میدادن که تاثیری نداشت انقد اون موقع درگیر بودم و اذیت میشدم که فکر شیو میو نبودم اصن 

نه شکر خدا بچه هیچ مشکلی نداشت