2777
2789

فک کنم تو اون عکسه انقدر بد افتاده این عکس خوبه

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     

از هم جدا شده بودن نه@؟ یا شایعه ست؟

برف هفت سالگی ام را به خاطر صدای مادرم دوست داشتم که می گفت پاشو ببین عجب برفی اومده برف ده سالگی را به خاطر تعطیل شدن مدرسه و خوابیدن کنار  مادرم حتی یک ساعت بیشتر. برف چهارده سالگی را به خاطر تشویش امتحانات .برف هجده سالگی را به خاطر استرس کنکور و آینده !! برف بیست سالگی را به خاطر عاشقی . هیجان عشقی که در ذهنم تا ابد ادامه داشت اما از برف بیست و پنج سالگی به بعد برف ها فقط سرد بود و سرد بود و سرد…… و خاطراتی که هرگز تکرار نخواهد شد……

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دکتره.

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋
مگه شوهرش قاسم خانی نبود؟طلاق گرفت؟

اره یک سالی میشه جدا شدن

از شیخ بهایی پرسیدند خدا را در کجا یافتی گفت در قلب کسانی که بی دلیل مهربانند...منو میگفت حالا منو از کجا میشناخت در شگفتم     
مگه شوهرش قاسم خانی نبود؟طلاق گرفت؟

یعنی فکر می کردم من از همه جا بی خبرم دیدم یکی عین منم پیدا شد😂😂😂

ما آزموده ایم در این شهر بخت خویش /بیرون کشید باید از این ورطه رخت خویش

فقط کاش واسه عروسی هم همین کت شلوارشو میپوشید🙄😅

ازدواج مجدد کرد بهاره رهنما؟؟؟

اره عکسشو ندیدی امروز عروسیش بوده گویا