2777
2789
عنوان

میشه یه جمله به من بگید⁉️ میخام تو حرفاتون دنبال نشونه بگردم🙂💔

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 38 پست
آمین میشود هر آنچه میپنداری

همه تو این تاپیک گفتن میگذره... ولی اینکه چطور بگذره مهمه.. اینکه اصلن نگذره مهمه برای الان من.. 

مرسی که آب شدی رو آتیش دلم:)💜

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خودت بپرس چرا ؟

و قول بده که با صداقت رو برگه جواباتو بنویسی و تحلیل کنی

و بعد بپرس الان چی کار میشه کرد؟ 

چرا ؟چون با سرزنش هیچی درست نمیشه

مهم اینه  کاری که تو این موقعیت ازت برمیاد رو انجام بدی و ایمان داشته باش که میشه که بشه 

الان وقت جا زدن نیست وقت رفتنه 

راه بیفت

که به موقع برسی 

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
از خودت بپرس چرا ؟و قول بده که با صداقت رو برگه جواباتو بنویسی و تحلیل کنیو بعد بپرس الان چی کار میش ...

این حرفا.... چیزایی بود که باید میشنیدم.. 

ولی من راه بیفتم میشه همون چیزی که میخام ‌‌؟ گرچه که راه افتادم فقط امیدی به ته مسیرم ندارم... 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
برای کسی ک به دامپزشک احتیاج داره روانپزشک نباشید🚶‍♀️

چه ربطی داشت؟ 

این حرفا.... چیزایی بود که باید میشنیدم.. ولی من راه بیفتم میشه همون چیزی که میخام ‌‌؟ گرچه که راه ا ...

نیک وی آچیچ رو میشناسی؟بشناسش تا بدونی امید چیه 

سوره احزاب خدا جوابتو داده 

و زمانی که مشکلات از بالا و پایین بر تو فرود آمدند و تو چشمانت را از وحشت فرو بستی به تو گفتم که کمک هایم در راه است و چشم دوختم که آیا باورم میکنی؟ اما تو به من شک داشتی ....

دست رو خط قرمز خدا نذار 

دکتر میثاق رو سرچ کن یه ویدئو داره از ناامیدی 

خیلی به کار من اومدن 

تو شرایط تو بودم اما بدون 

سخته اما شدنیه 

امااااا  شدنیههههههه .....

کاربری  برای سه نفر است 🟣🔵🟢🟠🔴هر کی لایک کنه خره 🔴🟠🟢🔵🟣لطفا ریپلای هم نکنید حوصله خوندنشو ندارم 🟣🔵🟢🟠🔴 جواب افراد بیشعور داده نمیشود🔴🟠🟢🔵🟣نظر شخصیمو میدم رد میشم میرم اینکه موافق یا مخالف نظر شماست به بنده ارتباطی نداره 🟣🔵🟢🟠🔴 به هیچ عنوان درخواست دوستی پذیرفته نمیشود نی نی یار تگ میکنم🔴🟠🟢🔵🟣
نیک وی آچیچ رو میشناسی؟بشناسش تا بدونی امید چیه سوره احزاب خدا جوابتو داده و زمانی که مشکلات از بالا ...

مرسی ازت... مرسیییی❤️ رو حرفت حساب کردماا:) 

درسشو بگیر تا تموم شه🤍

دعام کن.. ذهنم خیلی نابوده

سلام عزیزم ❤🌱 حالت خوبه؟

هممون موقعیت‌هایی رو تجربه کردیم و شبهایی رو گذروندیم که فکر میکردیم از غم ما صبح نمیشه ! ولی صبح شد ... گذشت و سپری شد 🌱

یه ماه بعدش به اون شرایطی که داشتیم خندیدیم ..:)

به قول همون جمله ی معروف : باز میشه این در ، صبح میشه این شب ، صبر داشته باش 🍀

تو خیلی قوی ای ، دمت گرم 🫂

بارون متوقف میشه ، شب میگذره .. درد و رنج محو میشه ولی امید هیچوقت اونقدر گم نمیشه که نشه پیداش کرد ..🌱
سلام عزیزم ❤🌱 حالت خوبه؟ هممون موقعیت‌هایی رو تجربه کردیم و شبهایی رو گذروندیم که فکر میکردیم از غم ...

سلام قشنگم❤️مرسی ازت بابت این همه لطفت به من🌱💜

چه خوب حرف میزنی شما🌱